Reklama

Reklama

Zlodej - veterán "verbuje" mladého podvodníka, aby mu pomohol zvládnuť posledný "džob".
Këith Ripley je starý skúsený lupič, ktorý sa riadi nepísanými zákonmi zlodejov: odviesť svoju prácu, kryť partnerovi chrbát, nezdržovať sa a nikdy nespolupracovať s políciou. Jeho bývalý partner VIictor sa týchto pravidiel bohužiaľ nedržal a zaplatil za to životom. Teraz však Keithovi dochádzajú sily a dlží príliš veľa peňazí ruskej mafii, aby sa do nejakej väčšej akcie pustil sám. Objavuje sa ale Gabriel, mladý a temperamentní pomocník, ktorý s Keithom spočiatku nevie nájsť spoločnú reč, ale neskôr s ním vytvorí zohratú dvojicu. Spoločne sa pustia do ich životnej akcie, ktorá by im obom, v prípade úspechu, zaistila pokojný dôchodok... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (195)

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Obvyklý loupeživý twist - průměrný taneček žánrových klišé, kterému okrajovou pozornost vydobude slušné obsazení. Je to sice počin poněkud blbějšího rázu (opravdu tupé zvraty a myšlenkové nedotaženosti), nicméně právě ona herecká svita drží celou tu paseku někde kolem toho průměru a sem tam vám i dovolí se pobaveně pousmát. Scénář ovšem bez pardónu na draka. Film je i na IMDB v originále uváděn jako THICK AS THIEVES, co si ale vybavuji, je v titulcích jednoduše označen jako THE CODE. 50% ()

Kadas97 

všetky recenzie používateľa

Mám rád tieto filmy, kde sa vymýšla ako sa dostať na nedostupné trezory a podobne, ale toto bolo také nemastné neslané. Celý film je v podstate o rečiach, teda okrem vynikajúcej pasáže dobývania trezora a prekonávania zabezpečovacích a ochraných systémov. Freeman a Banderas podali výkony, ktorými si neurobili hanbu, ale nepretrhli sa. 6 z 10 ()

Reklama

sona123 

všetky recenzie používateľa

Ne, já věděla, že to bude ptákovina, ale bylo to ještě horší, než jsem čekala! Pár chvilek, kdy se zlodějíči dobývají do sejfu, na film nestačí, nehledě na to, že to tu všechno už bylo tisíckrát a tisíckrát jinak. Herecká dvojka je poměrně dobře sehraná, což o to, ale je to prostě zoufale málo. A dramatická zápletka? Směšná! Zoufale směšná. ()

xavierr13 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že som k tomuto filmu pred jeho pozretím pristupoval ako k prepadáku ... vzhľadom k rôznym komentárom. Viacmenej môj názor je taký, že je to film veľmi podarený, s peknou zápletkou a zaujímavým priebehom. Pravda riadne by vinikol až vo chvíli, keby dostal k dispozícii minimálne dvojnásobnu dobu a trošku lepšiú réžiju. Ale bolo to pekné podívanie a rád si to niekedy zopakujem. ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

NOVA CINEMA HD - Ale tak, pánové. Mohli jste ze sebe vydolovat více. No myslím tebe, Antonio a Morgane. Tohle bylo přece jen nadprůměrné krimi. A nebo za to může režisér či námět? No..tak jako tak bych čekal více. Koukám, že většina uživatelů si myslí totéž, přece jen 56% na kontě opravdu není moc. 65% (with J.) ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama