Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska a smrť na prasacej farme. Keď sa predavač áut Max dozvie svoju diagnózu - rakovina v konečnom štádiu - jedná skratkovito a svojmu priateľovi a šéfovi zároveň ukradne pokladňu a ferrari. Tým chce dôjsť až do Mexika, ale jeho plán sa nevydarí. Po divokej naháňačke skončí v ostrej zákrute, z ktorej vyletí priamo na Emminu farmu a tam sa rozmláti. Emma žije sama na takmer zbankrotovanom statku svojich predkov, kde chová prasce. Emma ukryje Maxa - aj keď nie úplne nezištne, pretože v aute našla ukradnuté peniaze - a ukáže mu celkom nové perspektívy. Postupne sa medzi nimi rozvíja neobyčajný ľúbostný príbeh, príbeh svojhlavej chovateľky prasiat a neurotického vegetariána a čakateľa na smrť. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (6)

embecka 

všetky recenzie používateľa

Aj ako kulisa pri varení je to fakt otrasné. Hlavná hrdinka je doslova mrochta od prasiec a nemá to ani happyend ako všetky tieto nemecké sračky. To by ste mali vedieť, si myslím. Nech nemáte - nie, že prehnané očakávania - ale radšej vôbec žiadne. ()

Rada 

všetky recenzie používateľa

Láska má mnoho podob, může zahořet na různých místech, za různých situací a mezi rozdílnými lidmi .... jako v tomto příběhu. ()

Reklama

ddf76 

všetky recenzie používateľa

U Maxe (Jürgen Vogel) lekari najdou rakovinu slinivky brisni a Max ukradne auto i s nakradenymi penezi jeho kamose z autobazaru. Ma nehodu na Emmine (Jördis Triebel) statku a objevi radost ze zivota .... . Dal tohle nebudu prozrazovat. Hodne emocialni film hlavne na konci. Oba herci vyborni. Skvelej scenar. Opravdu lahudka Der Film 2. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama