Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý mariňák Tommy Riordan (Tom Hardy) sa po rokoch vracia do rodného Pittsburghu a požiada svojho otca Paddyho Conlona (Nick Nolte), niekdajšieho boxerského trénera a v súčasnosti už len alkoholika, aby ho pripravil na legendárny turnaj v zmiešaných bojových umeniach nazvaný Sparta, ktorý výhercovi ponúka najvyššiu finančnú odmenu v histórii tohto športu - päť miliónov dolárov. Tommyho brat Brendan Conlon (Joel Edgerton), učiteľ fyziky na strednej škole a bývalý úspešný zápasník v kategórii zmiešaných bojových umení MMA - Mixed Martial Arts, má tiež finančné problémy, preto sa rozhodne pre návrat do amatérskeho ringu, aby víťazstvom a výhrou zabezpečil svoju rodinu. V súkromí čaká oboch bratov neodvratný stret kvôli krivdám, ktoré ich rodinu kedysi rozdelili. A potom sa musia stretnúť ešte raz v ringu na turnaji bojových umení ako súperi v neľútostnom životnom zápase o veľký balík peňazí, ktorý by zachránil ich existencie a rodiny. Je však možné, že v ringu získajú aj niečo viac než len päť miliónov dolárov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (40)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:13
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:30

Súvisiace novinky

Seriálový Warrior nabírá obrysy

Seriálový Warrior nabírá obrysy

18.07.2022

Už pár měsíců víme, že režisér Gavin O’Connor (Zúčtování, Cesta zpátky) pracuje na převedení svého úspěšného MMA dramatu Warrior do seriálové podoby. Snímek z roku 2011 se tak má dočká desetidílného… (viac)

Z Warriora se stane seriál

Z Warriora se stane seriál

13.09.2021

Snímek Warrior režiséra Gavina O’Connora patří mezi nejpopulárnější sportovní dramata vůbec. Film vypráví strhující příběh o střetu dvou bratrů, bývalého mariňáka Tommyho (Tom Hardy) a učitele na… (viac)

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

11.11.2017

Loňská comicsovka Sebevražedný oddíl sice moc lidí nenadchla, 745 vydělaných milionů nicméně znamená dvojku. Té se ujal Gavin O'Connor, režisér Warriora nebo Zúčtování, a měla by se začít točit v… (viac)

Zeleného sršně čeká drsný reboot

Zeleného sršně čeká drsný reboot

16.11.2016

Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli) se v roce 2011 poprvé a naposledy vrhnul na hollywoodský blockbuster. Jeho Green Hornet je celkem oblíbenou komedií, studio Sony ale doufalo v mnohem… (viac)

Reklama

Reklama