Reklama

Reklama

Ray Tuckby mohl mít skvělý život, kdyby však nezůstal kvůli své neopětované lásce z mládí v kdysi idylickém městě Trona, které se posléze proměnilo v díru zamořenou zločinem. Jednoho dne ho cizinec přesvědčí, aby šel za svými sny. Jakmile se Ray znovu oddá svým snům, začne ze svého života odtraňovat parazity, sebere odvahu a začne sledovat svou dětskou lásku a společně se svými přáteli spojí všechny síly, aby se postavili zločincům, kteří zabraňují Troně v návratu do své zašlé krásy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (6)

SHI-SHA 

všetky recenzie používateľa

Konec trochu až moc pohádkový, americký sen na mě neplatí. Jinak zajímavý příběh o lidských vztazích v americkém zapadákově. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Romantická komédia? No popravde, na mňa to skôr pôsobilo ako tragikomická dráma. Spočiatku sa to tvárilo ako nejaká rodinná komédia, ale potom sa z toho vyvinula dráma o mestečku trpiacim neustálym vydieraním od gangu mladých chalanov, ktorí sa ujali nadvlády nad mestom. Spočiatku za každý podriaďuje, no potom príde zlom a všetci sa organizovane postavili na odpor. Ten záver bol maximálny idealizmus, ktorý ma takmer prinútil znížiť hodnotenie na 2*, ale zase z celkového pohľadu mi to neprišlo až tak podpriemerné. Inak, čo sa týka Raya - to bol len ďalší príklad toho, že dobrými ľuďmi zvyknú ostatní pohŕdať a manipulovať. ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Taková tragikomedie, která neni ani dobrý drama a ani neni moc vtipná a když nad tim tak přemýšlim, tak tam vlastně ani nic vtipnýho nebylo. Akorát člověk furt čumí na bandu debilů, co se tam buď valí před barákem na lehátku nebo blbě čumí po vylidněným zapadákově a nebo vybíraj nekřesťnaský peníze za nájem, aby byla aspoň nějaká zápletka. ()

Soweek 

všetky recenzie používateľa

To bylo teda něco. Celý film jsem byl spíše nadšen než zklamán. Komorní snímek o lidské hlouposti, lenosti, maximální smůle a velkém srdci. Zpočátku jsem si myslel, že moji oblíbení komici zde na herecké výkony z vysoka serou, ale po nějaké době mi došlo, že blbce které mají hrát hrají vlastně suprově. Film tedy byl minimálně průměrný, dokud ovšem nepřišlo posledních 15 minut a konec, který rejža posral více než Švédové semifinále. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama