Reklama

Reklama

VOD (1)

V kalifornském Blytheu, v zapadlém pouštním městě, žije excentrický Ethan Inglebrink, agorafobický narkoman posedlý svou zahradou. Tato černá komedie vypraví o tom, jak se v posledních dnech snaží najít smysl života, i když už pro něj může být příliš pozdě. Hrozí mu vystěhování a on s vervou zahradničí v naději, že vyhraje cenu „Zahrada roku" a k tomu 100 000 dolarů, díky kterým by mohl konečně zaplatit nájem. Jeho starší bratr Todd (Val Kilmer) se obává, že Ethanova spása je v ohrožení, a tak požádá o pomoc jejich rodinného kněze (Peter Falk). Při boji se svými sousedy v bujaré bitvě zahrad se Ethan musí postavit výzvě a napravit svůj pokažený život, aby zachránil sebe i své milostné zájmy. S vědomím hrozícího zániku se rozhodne, že pokud má padnout, tak stylově. (Filmbox)

(viac)

Recenzie (8)

playboxguest odpad!

všetky recenzie používateľa

Jako kdyby Tommy Wiseau změnil jméno a zkusil to znovu s trochu vyšším rozpočtem. Ale tentokrát to není oficiálně drama, ale už přímo komedie a tak to není ani vtipné. ()

Reklama

etienne 

všetky recenzie používateľa

77%, film z roku 2009 režiséra Marka Davida je príbehom feťáka Ethana z amerického predmestia, ktorý sa snaží vypestovať prvosienku a vyhrať cenu o najkrajšiu záhradu. Film je prehliadkou rôznych charakterov práve predmestia, veľa krát tragikomických postáv. Vo filme okrem Petra Falka - ktorý vyzerá na nepoznanie, hraje aj herečka Hanna Hall, ktorá hrala malú Jenny vo Forrestovi Gumpovi ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama