Reklama

Reklama

Thorovmu otcovi, vládcovi bohov Odinovi, trvalo veľa rokov, kým vo svojej ríši Asgard nastolil krehký mier. Jeho arogantný a domýšľavý syn ale robí všetko preto, aby túto rovnováhu narušil. Keď pohár trpezlivosti jeho otca pretečie, Odin Thora exemplárne potrestá. Odoberie mu jeho božské schopnosti a zvrhne ho medzi obyčajných smrteľníkov na planétu Zem. Zvrhnutý a zavrhnutý Thor spočiatku ľuďmi opovrhuje, ale postupne sa mu dostávajú pod kožu, najmä pohľadná vedkyňa Jane Foster. Thorovi ale nie je dopriate užívať si pozemský pokoj. Jeho brat Loki chce využiť Thorove aktuálne oslabenie a pošle naňho armádu všetkého schopných zabijakov, ktorá rozpúta peklo na Zemi. Odinov synček sa bude musieť rýchlo rozhodnúť, či nechá ľudí za seba umierať, alebo sa vzchopí a vyrazí do boja. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (171)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (viac)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (viac)

Captain Marvel 2 našla režisérku

Captain Marvel 2 našla režisérku

06.08.2020

Pokračování komiksové Captain Marvel nakonec natočí režisérka Nia DaCosta, jež má za sebou například čerstvě remake Candymana nebo snímek indie drama Little Woods. Střídá tak předchozí dvojici Annu… (viac)

Reklama

Reklama