Reklama

Reklama

Man to Man with Dean Learner

(seriál)
všetky plagáty
Komédia / Talk-show
Veľká Británia, 2006, 6x24 min

Recenzie (3)

burina 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek tomu, že sa tu opäť stretávame s partiou, ktorá má na svedomí geniálny "Darklace", tak je to pre mňa veľké sklamanie. Pár epizód celkom dobrých, zbytok na hranici trápnosti... ()

Splasher 

všetky recenzie používateľa

Další mystifikace Richarda Ayoade a Matthew Holnesse. 6 dílů = 6 hostů. Prvním je známý hororový autor Garth Marenghi, druhým ex-řidič formule Steve Pising, dále herec Glen Nimron, folkař Merriman Weir (ten co dal pěstí Jamesu Bluntovi), "mistr fyziky" Amir Chanan a podceněný herec Randolph Caer (in memoriam). ()

Petike 

všetky recenzie používateľa

O poznanie slabšie než Darkplace, ale z formátu parodickej talkshow sa nedá vyťažiť až tak veľa ako z mystifikácie "zabudnutej klasiky" béčkových mysteriózno-hororových seriálov. Každý diel odhaľuje hlbšie a hlbšie, aký je Dean Learner v skutočnosti úbožiak, šikanujúci vlastných spolupracovníkov. Hlavne v závere celého seriálu z tej pretvárky až zamrazí. Najlepšie a najvtipnejšie diely sú podľa mňa prvý (Garth Marenghi, ktorého po Darkplace netreba predstavovať), druhý (Steve Pissing, pretekár Formuly 5 na dôchodku) a štvrtý (Merriman Weir, mág britského artového folk-rocku). Výsledný dojem je pol na pol (záverečný diel je niekedy až príliš čiernohumorný, až smutný). Pri Darkplace bol slabší diel len jeden, ale všetky pamätihodné. Ayoade, Hollness a všetci ostatní zase perlia. ()

Reklama

Reklama