Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Blíži sa Valentín a každý z partie má plány, ako ho stráviť. Howard chce svojim prepracovaným darčekom potešiť, v poslednej dobe mrzutú, Bernadette. Leonard berie Penny do reštaurácie a Sheldon sa chystá pretrpieť rande s tým, že dar pre Amy vybrala Alex. Raj, aby nebol sám, presvedčí Stuarta, aby usporiadal párty pre všetky osamelé duše. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (10)

TroiMae 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nikdy nepochopím, co koho na těch stereotypech a normativitách přijde vtipné. Kdyby to byla satira… Ale zakládat svou sebeúctu na tom, že mám, nebo nemám, romantický sexuální partnerský vztah je spíš smutné. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V amerických sitcomech bývají zpravidla epizody věnované svátkům těmi nejlepšími, ale tento Valentýn byl pro mě zatím nejslabším dílem šesté sezóny. Jasně, několikrát se s humorem zadařilo, ale tvůrci nepřišli s ničím skvělým nebo neohraným, takže se z celé záležitosti vyklubala taková ta povinně nepovinná akce, z níž jsem si odnesl hlavně to, že mají Howard s Bernadette pračku s opravdu velkými dvířky. / Poučení: Kupuj si lidem k narozeninám své oblíbené dárky. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Penny (Kaley Cuoco) drží na valentínskej večeri pohár s vínom za vrchnú časť, no v nasledujúcom zábere ho už drží za stopku. (NST13)

Reklama

Reklama