Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia podľa novely ruského klasika A.S.Puškina. Príbeh o živote a pletkách na cárskom dvore, o tajomstve troch karát, ktoré zaručene vyhrávajú, o mladom dôstojníkovi, ktorý zatúži po bohatstve a nechtiac privodí smrť starej grófky. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (8)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Puškinova novela prevedená do televíznej inscenácie je zdarilé dielko, hviezdne obsadené a ešte lepšie zahrané. Rozjazd je slabší, ale záver, ktorý smeruje ku kartovému vyvrcholeniu, je už o inom. Zaujímavá atmosféra je ''narúšaná'' jemným humorom s obstarožnou grófkou vo výbornom podaní pani Melíčkovej. ()

Reklama

anderson 

všetky recenzie používateľa

Výborná inscenácia podľa puškinovskej klasiky v ktorej exceluje KŇAŽKO ako fanatický gambler a MELIČKOVÁ ako bohatá grófka. (17.5.2009) ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Prehrali sme celú dlhú zimnú noc... –––– Srdce hráča bije pre hru a nie pre srdce svojej vyvolenej dámy. Aj keď sa chvíľu môže zdať, že je to inak, už v polovici sa to vyjasňuje. Kartársky film od ruského klasika, nebolo to pre mňa jednoduché, ale dobré herecké výkony ma pri obrazovke udržali. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama