Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Virginia se provdala za o mnoho let staršího generála, aby zajistila pro svého mladšího bratra Diego peníze. Diego byl totiž nemanželský syn generála a neměl na dědictví nárok. Na začátku oba jedou do San Francisco de los Arenales na pohřeb. Doprovází je i generálův synovec Fernando, který je členem vojenské jednotky. V noci Virginii přepadne bandita a chce po ní peníze. Přepadne ji ve chvíli, kdy se Virginia převlékala a on na ní může oči nechat. Když mu vysvětlí, že žádné peníze nemá a že je vdova, muž se nad ní slituje a řekne, že "jediné, co jí ukradne, je její pohled, protože její oči jsou nejkrásnější klenoty, které kdy viděl". (duklak2)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Česko Slovenským fenoménom konca deväťdesiatých rokov minulého storočia a začiatku nového milénia boli lacné, nekonečné telenovely. Naivné, stupidné romantické hlúposti, ktoré sa točili prevažne v Južnej Amerike. Lacná produkcia, otrasné herecké výkony, nehorázne blbé dialógy, doslova idiotské scénare. Absolutné dno televíznej filmovej tvorby. Jednou z týcho primitívností bol aj mexický šesťdesiat päť dielny seriál "Nedotknutá manželka" (La Esposa virgen). Odpad! ()

Metou odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som jeden diel a možem s pokojným srdcom povedat, že ani táto telenovela sa nelíši od ostatných mexických telenoviel. A nemyslím to v dobrom. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama