Reklama

Reklama

Hobit: Neočakávaná cesta

  • Česko Hobit: Neočekávaná cesta (viac)
Trailer 3

Prvá z troch častí filmovej adaptácie románu J.R.R. Tolkiena prináša príbeh z bájnej Stredozeme, ktorý sa odohral šesťdesiat rokov pred udalosťami opísanými v trilógii Pán prsteňov. Hobit  Bilbo Bublík píše pamäti a rozpráva o svojej dobrodružnej ceste synovcovi Frodovi Bublíkovi.
Hobit Bilbo Bublík opúšťa svoju pohodlnú noru a vydá sa na spoločnú púť s čarodejníkom Gandalfom a trinástimi trpaslíkmi, ktorých vedie legendárny bojovník Thorin Dubbin. Cieľom ich výpravy je získať späť stratené kráľovstvo trpaslíkov Erebor pod Osamelou horou, odkiaľ ich kedysi vyhnal drak Smaug, aby sa zmocnil ich bohatstva, zlata a diamantov, ktoré vydolovali v miestnej bani. Výprava je veľmi nebezpečná, pretože vedie cez územia, kde vládnu krvilačné kreatúry, zlí škriatkovia, chamtiví obri, ťažkopádni trollovia, diví Wargovia a príšerný Nekromant. Na brehu podzemného jazera Bilbo stretne Glgúňa - bytosť, ktorá mu navždy zmení život a vnukne mu ohromné životné odhodlanie. Okrem toho Bilbo získa aj vzácny Glgúňov zlatý prsteň, ktorý vládne výnimočnými vlastnosťami a spája osudy Stredozeme. Ale o tom Bilbo zatiaľ ešte nič netuší... Počas dobrodružného putovania skupiny trpaslíkov za strateným domovom sa v samotárskom Bilbovi prebúdza hrdinský duch a pocit spolupatričnosti k svojmu vzácnemu a výnimočnému rodu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (74)

Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
02:31
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:26
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:31

Súvisiace novinky

Pán prstenů mění majitele

Pán prstenů mění majitele

19.08.2022

Těsně před premiérou seriálového Pána prstenů: Prsteny moci přichází zásadní změny týkající se práv na knižního Pána prstenů a Hobita. Ty totiž odkoupila švédská herní společnost Embracer Group,… (viac)

Práva na Pána prstenů jsou opět na prodej

Práva na Pána prstenů jsou opět na prodej

10.02.2022

Zatímco už za pár dní přistane na internetu první trailer z očekávaného televizního seriálu Pán prstenů: Prsteny moci, neméně tak důležitou zprávou je nová informace, že filmová práva (samostatně… (viac)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (viac)

Amazon kupuje MGM

Amazon kupuje MGM

26.05.2021

Slavný James Bond zdá se našel nový domov. Společnost Amazon totiž čerstvě uzavřela dohodu se studiem MGM a celé si jej tak pořídila za 8,45 miliard dolarů. Rázem se tak knihovna streamovací služby… (viac)

Reklama

Reklama