Reklama

Reklama

Agent

(seriál)
  • Česko Status: Nežádoucí (viac)
Trailer
Krimi / Dráma / Thriller / Mysteriózny
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvorcovia:

Matt Nix

Hrajú:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(7) / Epizódy(111)

Obsahy(1)

Agent CIA Michael Westen sa dozvie, že sa z neznámych dôvodov ocitol na čiernej listine – má status „Burn Notice“. Z ničoho nič sa stal nežiaducim, akoby ani neexistoval. Preto musí nájsť nielen nový zmysel života, ale ale aj očistiť si meno a zistiť, kto mu zničil existenciu. Po návrate domov pracuje ako súkromný detektív. Skúma, kto a prečo ho označil za nežiaduceho a využíva svoje špeciálne schopnosti pre pomoc ľuďom v núdzi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (104)

type_B 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál si zaslouží 100% hodnocení. Dokáže být vtipný v tom pravém slova smyslu, tzn. ne proto, že by byl komický. Každý díl je maličko jiný a v tom je mi seriál sympatický, nemám rád ostatní americké seriály, kde se vše řeší jedním způsobem. Ani tu nezmiňuju všelijaké doktorské seriály, protože to jsou pakárny. ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

S pribúdajúcimi dielmi čoraz zábavnejší špiónsky seriál, ktorý má síce od reality ďaleko ale zároveň je oveľa realistickejší ako všetky bondovky. V žiadnom prípade totiž nepodceňuje svojho diváka a banálne zápletky rieši často čo najneobyčajnejšími ale pritom sviežimi a logickými postupmi miesto rádových prestreliek. Ťažko si predstaviť ideálnejšieho predstaviteľa hlavnej rolu ako je Jeffrey Donovan, ktorý rieši problémy s dokonalou eleganciou za pomoci svojho mozgu a najrozličnejších techník a nemá ťažkosti s poštvaním záporákov proti sebe. A to všetko v atraktívnom prostedí Miami, s patričným odľahčením a sarkastickým voiceoverom bývalého špióna. Škoda azda len toho, že čím ďalej tým zaujímavejšie sa zauzľujúca ústredná zápletka je občas brzdená nesúvisiacimi stand-alone prípadmi ale tento nedostatok scenáristi často kompenzujú viacerými tromfmi a vynikajúci casting vrátane šarmantnej Gabrielle Anwar a Bruca Campbella robí tiež svoje. Menšia srdcová záležitosť. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Skvely akcne komedialny serial, az na poslednu seriu, ktora ma uplne znechutila. Pre mna nepochopitelne tvorcovia zmenili zaner, vyhodili humor a snazili sa z toho urobit seriozny akcny serial s dôrazom na dramu, kedy dokonca nechali zomriet jednu z hlavnych postav. Fuck. To mi k predoslym seriam vôbec nesedelo. ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Svieži, vtipný a originálne poňatý seriál z krimi/špiónskeho prostredia. Páči sa mi, ako nás hlavný hrdina (mimochodom perfektne obsadený) inštruuje, ako zvládnuť konkrétne nepríjemné situácie jednoduchými spôsobmi - a väčšinou s vybavením nakúpeným v obyčajnom železiarstve. Najlepšie sú však výroky o matkách. "Žiadať niečo od matky, je ako žiadať o láskavosť šéfa ruskej mafie. Tú láskavosť vám urobí a ešte aj s úsmevom, ale nikdy to nie je zadarmo." Plus Gabrielle Anwar je awesome. ()

The_God 

všetky recenzie používateľa

Váhal jsem mezi 3 a 4*, ale nakonec dám tři (a imaginární půlku k tomu). Poměrně zajímavý koncept ne vlastní vinou bývalého špiona, který se snaží, aby ho vyškrtli z black listu. Narozdíl od Bonda, který na většinu problémů reaguje vytažením zbraně a odpálením výbušnin, řeší problémy hlavou a přípravou (a při tom nějak vytáhne zbraně a odpálí výbušniny). Jediná věc, která mi vyloženě vadí, je neustálé předhazování divákovi, že jde o špionský seriál, kdy hlavní hrdina uvádí komentáře svých akcí a plánů stylem "Když jste špion,..." ()

Galéria (1 048)

Zaujímavosti (10)

  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)
  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)

Reklama

Reklama