Reklama

Reklama

Obsahy(1)

13-dielny televízny seriál o zvukoch okolo nás.
Jednotlivé časti:
1.-Objav
2.-Nevídané-neslýchané
3.-Koncert pre Danu
4.-Stávka
5.-Iluzionistka
6.-Sugescia robí divy
7.-Frndžalka
8.-Poruchy na rozkaz
9.-Neviditeľné putá
10.-Návšteva z vesmíru
11.-Tajomstvo cengajúceho klobúka
12.-Vzbura rachotilkov
13.-Sólo pre mamu (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

miqaella 

všetky recenzie používateľa

Aj keď nie som práve z tých starých "socialistických" dôb, ale viem že som to ako malé dieťa videla a nemohla som sa dočkať ďalších častí. Asi preto lebo som bola malý strachopút a Scooby Doo a iné hlúposti na CARTOON NETWORK ma hnali do vedľajšej izby. Nemala som toho veľa na pozeranie. ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

V dobách socializmom ponurých... vládli nášmu svetu Rachotilkovia... Bolo ich vidieť len pomocou špeciálneho sklíčka ale počuť ich rachot mohol každý. Katka Zatovičová a Matej Landl ako detské hviezdy hniezdili v tomto projekte. Ako detský program, to bola v danom čase parádna pecka. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Nezletilý hrdina tohto seriálu to má ťažké, nielen že je polovičná sirota, ešte aj ten jediný rodič čo mu zostal, je esenbák, čo mu k popularite medzi vrstovníkmi rozhodne nepridá. Pokúsi sa najprv zapadnúť medzi futbalových chuligánov, no po neúspechu na tomto poli sa dá na okultizmus. Nadviaže kontakt s nadprirodzenom, konkrétne démonmi zvuku, ktorých priazeň, spoločne s kamarátkou od susedov, zneužíva na pobavenie väčšinou na cudzí účet a osobné obohatenie. Našťastie sa naša vypečená dvojka po pár výčinoch uvedomí a počne užívať magické entity aj na spoločnosti prospešné účely, ako to v správnom normalizačnom seriáli pre deti a mládež má byť. Nejedná sa zďaleka o vrcholné dielo oného žánru ani obdobia, ale Dibarbora ako dôchodca/vláčikár/trúbkar má svoje čaro, zopár neskôr známych hereckých tvárí zamlada tiež poteší a za jedno pozretie staromilcovi to stojí. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

...nejaké smiešne postavičky-už v tej dobe to bolo pomerne naivné- pomáhali,radili M.Landlovi,,ale nebolo to nič extra pútavé....rád by som to videl opäť....možno sa mi to zapáči viac. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama