Reklama

Reklama

Bryan Mills (Liam Neeson) nepatrí k otcom, ktorí by boli prísni, ale rozhodne patrí k zástancom hesla, že opatrnosti nie je nikdy dosť. Preto nie je veľmi nadšený z toho, že jeho dcéra Kim (Maggie Grace) odchádza s kamarátkou na pár týždňov do Paríža. Bryan je najskôr proti, ale Kim vie čo na otca platí. Takže jej to nakoniec dovolí s podmienkou, že sa bude pravidelne hlásiť. Pri jednom rutinnom hlásení Kim vidí ako jej kamarátku unáša banda obchodníkov s bielym mäsom a tesne pred tým než unesú aj ju, stihne celú situáciu vysvetliť otcovi, s ktorým práve telefonuje. Bryan však nie je len tak obyčajný otec, je to bývalý špión, ktorý je zvyknutý ísť si tvrdo za svojim a dostať to, čo chce. A svoju dcéru chce späť viac než čokoľvek iné. Púšťa sa po jej stopách odľahlými uličkami Paríža a postupne uťahuje únoscom pomyselnú slučku okolo krku. Posledná vec, na ktorú únoscovia pomyslia než naposledy vydýchnu bude, že asi tentoraz urobili chybu. Veľkú chybu... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (37)

Súvisiace novinky

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (viac)

Co čeká Liama Neesona?

Co čeká Liama Neesona?

22.09.2015

Jak jste se mohli dočíst včera, televizní verze 96 hodin se obejde bez Liama Neesona. Třiašedesátiletého drsňáka ale budou plná kina, nedávno totiž dotočil drama Silence Martina Scorseseho (Vlk z… (viac)

96 televizních hodin

96 televizních hodin

21.09.2015

Liam Neeson trénoval Obi-Wana Kenobiho i Batmana, akční superhvězda se z něj ale stala až v roce 2008. Vděčí za to Bryanu Millsovi, vynalézavému tatínkovi z thrilleru 96 hodin, jehož "velice zvláštní… (viac)

Jackie Chan se vrací do akce

Jackie Chan se vrací do akce

16.07.2015

Akčňák 96 hodin vrátil před sedmi lety do módy thrillery o pomstě se staršími protagonisty. Od té doby jsme jich dostali nespočet a teď se na nás chystá další - The Foreigner. V čem bude "Cizinec"… (viac)

Reklama

Reklama