Reklama

Reklama

Epizódy(24)

Obsahy(1)

Seriál zachytáva portréty pár školáčok, ktoré sa snažia dostať na strednú školu. Hlavnou hrdinkou je Konata Izumi, atletické a inteligentné dievča. Paradoxne však nechodí do žiadneho športového krúžku a zle sa učí. Je to pretože po nociach hrá videohry a pozerá anime a o nič iné sa nezaujíma. Komediálny seriál natočný podľa mangy Yoshimizu Kagamiho. (Flipper)

(viac)

Videá (1)

Hudobný videoklip

Recenzie (15)

Lettanea 

všetky recenzie používateľa

Ťažší začiatok, ale ak prežijete prvé dve časti tak sa od toho nedá odlepiť.(lucky chanel nepočítam, to beriem ako veľmi veľmi veľmi nepodarený pseudo-ending) Obľuba Konaty je vsunutá asi každému divákovi ale ja som si Kagami obľúbil ešte viac - možno preto lebo mám slabosť na tsundere :3 Odkazy na všetko sú veľmi silným lákadlom pre zdokonaľovanie sa, ja som po treťom dopozeraní rok po prvom pochopil oveľa viac vecí, mám z toho strašne dobrý pocit :). Úplne najlepšie sú skryté náznaky vzťahu KonataxKagami, niečo také som ešte nevidel. Po dopozeraní jednoznačne najlepšia anime komédia akú som videl, a srdcovka na večné časy. Lucky star ma priviedlo na cestu Slice of life.... Nie každý ju vie oceniť ale stojí za to. ()

Kingi 

všetky recenzie používateľa

Od Lucky Star nečekejte žádný příběh, jelikož tu opravdu žádný není. Nepatří to k anime, které zhlédnete od prvního do posledního dílu vkuse. Je to relaxační kousek. Když chcete vypnout a možná se trošku zasmát, je Lucky Star to pravé. Humor v tomto seriále Vás nepoloží na záda a bránici zas tolik zabrat nedá, ale já jsem si tuto show užil. Navíc velké plus za opening, který j prostě boží. **** ()

Reklama

JohnyTrava 

všetky recenzie používateľa

Priznám hneď z úvodu, že som si nesplnil "domácu úlohu" a nezhliadol hlavné anime, ktoré Lucky star paroduje (sorry Haruhi a Gundamovki) takže sa to trochu odzrkadli na hodnotení, kde mi miestami humor uchádzal alebo nebol taký silný. No opäť tu máme množstvo krátkych epizódiek zo školy pospájaných do kopy ala Azumanga takže nejaký súvislejší dej nehrozí, hoc dačo by sa našlo. Kresba je jednoduchá ale mne celkom sadla a hudba tiež (tie ED niekedy boli až moc, ale no...). Seriál je hlavne o humore, kde je pekné pozrieť čo to predtým aby človeku aj niečo došlo, no i mimo to si užijete dosť zábavy. Tak na záver, kedže nejde o moje prvé anime tohto "druhu" a som z nich už trošku presýtení tak dajme niečo okolo 7 s prižmúrenými očami (viem novšie som hodnotil vyššie ale prvé videl -- viac ľúbilo). Slabšie 4. ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Je pre mňa ťažké nemať rád Lucky Star z dôvodu, že Konata je mi veľmi sympatická lebo sa podobá na mňa. Rád si zahrám hry a pozerám anime. V podstate všetky charaktery v Lucky Star sú milé a páčili sa mi. Bohužiaľ keď k tomu prirátame celkom vtipný opening je to tak všetko. Príbeh je absolútne obyčajný a nič zaujímavé sa v ňom nedeje. Príbeh je zo školského prostredia a často sa tam rozoberá rôzne správanie (povaha a chovanie) hlavných hrdiniek. Humorné situácie sa snažia byť inteligentné čo im celkom vychádza, ale nie sú moc časté. Drvivá väčšina úsmevných situácii je pri dialógoch hlavných hrdiniek, kde treba zapnúť občas aj rozum aby to vtipné naozaj bolo. V tomto je Lucky Star trocha hybrid detskosti a dospelosti. Vsadiť teda všetko na jednu kartu a inak nerobiť nič tak to je odvážno hlúpe. Tou jednou kartou je to, že si Konatu a dievčatá tak zamilujete, že ostatné čo v anime je budete vidieť ružovými okuliarmi. Ak vám nestačilo dajte si "nášup" v podobe OVA : http://www.csfd.cz/film/249471-lucky-star-ova/. ()

daEmoNickY odpad!

všetky recenzie používateľa

Tupe se do toho zirat da a presne o to Japoncum jde v jejich planu o ovladnuti Sveta. Na to aby jste do toho tupe zirali potrebujete urcitou tupost ci aspon otupelost. Anime je pro tupost zrozena, protoze vic nemoci [ pathos ], sebestrednosti a prazdnoty uvidite jenom malokde; nejste-li ovsem priznivci Davida Lynche. Uz jenom uvodni znelka http://www.google.com/search?q=site:youtube.com+lucky+star se mi libi. Ale ja vim, ja vim - clovek musi bojovat aby nebyl clovekem. Clovek se totiz vyznacuje prizpusobivosti a ja se chci prizpusobit neprizpusobivosti. Nedava to smysl? To je jedno. Kdybyste ale meli zajem koukat na anime ci se stat mymi "kamarady" a bojovat proti prizpusobivosti, tak obojimu se rika Vymivani Mozku a velice to ocistuje mysl. COZ JE VEC KTEROU CHCI UDELAT JESTE JEDNOU! Juuu, to jsou ale hezky holcicky http://encyclopediadramatica.com/Lucky_Star ! ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (1)

  • Ku koncu každej epizódy je show "Lucky Channel", kde sa dozvedáme novinky o seriály a je to aj komunikačný kanál fanúšikov prostredníctvom mailov a pošty. Moderuje ju spevácky idol s častými zmenami nálad a nepokojným charakterom. (Flipper)

Reklama

Reklama