Reklama

Reklama

Arthur a súboj dvoch svetov

  • Česko Arthur a souboj dvou světů (viac)
Trailer

Pomocou ľsti sa Maltazardovi v nadľudskej veľkosti podarilo dostať medzi ľudí. Má jasný cieľ – zostaviť armádu obrích netvorov a prevziať nadvládu nad celým svetom. Jeho plány môže zmariť iba Arthur (Freddie Highmore), ktorý sa však musí najskôr dostať do svojej spálne a vrátiť sa do svojej pôvodnej veľkosti. Uväznený v drobučkom telíčku Minimoja sa môže, samozrejme, spoľahnúť na pomoc Selenie a Betamechea a na počudovanie aj Maltazardovho syna Darkosa, ktorý tvrdí, že chce prejsť na jeho stranu. Artur so svojimi kamarátmi sa v našom svete pohybuje peši, na bicykli, v aute a dokonca aj na motorke Harley-Davidson. V záverečnom boji proti Maltazardov budú potrebovať všetku pomoc, akú zoženú. Bitka sa začína... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Celá animovaná trilógia o Arturovi stála 196,4 milióna eur, čím sa stala najdrahším francúzskym projektom vo francúzskej kinematografii a zanechala za sebou také trilógie ako Asterix, Kuriér alebo Návštevníci. (Raccoon.city)
  • Snímka sa so svojím rozpočtom 68 milióna eur stala najdrahším animovaným filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama