Reklama

Reklama

Portrét

(relácia)
všetky plagáty
Talk-show
Slovensko, 2006, 30 min

Účinkujú:

Petr Bohuš, Andrea Vadkerti, Ladislav Chudík, Zuzana Kronerová, Milan Lasica, Magda Paveleková, Larry King, Ján Ďurovčík, Jan Kraus, Boris Filan, Jožo Ráž, Miroslav Šatan, Daniela Peštová (viac)

Obsahy(1)

Publicistická relácia spravodajskej televízie TA3 s významnými osobnosťami. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Očividná snaha konkurovať zabehnutej talk-show Mareka Ebena "Na plovárni", ktorú už nejaký ten rok vysiela Česká televízia. Je mi dosť čudné, že sa na tento formát odhodlala aj spravodajská televízia TA3. Ale budiž. Lenže oproti spomínanej relácii je "Portrét" len slabučkým odvarom. To sa týka pozvaných osobností, ale najmä schopností moderátora Perta Bohuše. Dialógy, ktoré s hosťami vedie sú akési kostrbaté a majú tendenciu skĺznuť do nudy. Myslím, že by tejto relácii pomohla práve zmena moderátora. // Odkedy to začala uvádzať Andrea Vadkerti je to ešte horšie ako odpad. Petra Bohuše som síce kritizoval, ale teraz musím uznať, že oproti tejto ukvákanej novozámockej husi žiaril ako diamant. ** ()

Ej Hlemýžď 

všetky recenzie používateľa

Rozhovory se zajímavými význačnými lidmi (herci, zpěváci, vědci, spisovatelé, různí odborníci atd.) Řekl bych, že je to jakási slovenská obdoba Ebenova pořadu Na plovárně. Pozoruhodné je, že tento pořad na TA3 uvádí český moderátor z Ostravy Petr Bohuš. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

S Petrom Bohušom to bol jeden fantastický program. Andrea Vadkerti tomu u mňa oveľa viac ubrala. Nezachráni ju u mňa ani to, že vie skvele jazyky. Petr Bohuš bol na túto reláciu ako stvorený a ako moderátor bol super. Výber hostí bol tiež celkom zaujímavý a dosť dobrý. Nevedel som, že raz budem pozerať rozhovor so všelijakými fyzikmi, či lekármi, ale u cestovateľov, či hercov akým je pán majster Chudík som sa toho neobával, ale toto ma takpovediac pripútalo k sedačke aj na ostatných. Niečo tam u mňa stále chýba, ale je to skrátka pozerateľný program, ktorý na naše obrazovky patrí taký, aký bol s Petrom Bohušom. ()

Reklama

Reklama