Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superbad je varujícím příběhem dvou dospívajících chlapců, které čeká maturita. Jsou na sobě obrovským způsobem závislí, ale teď by měl každý z nich jít na jinou vysokou školu a čeká je odloučení. Evan (Michael Cera) je milý, chytrý a stydlivý. Seth (Jonah Hill) je drzý, náladový a posedlý děvčaty. Ve filmu sledujeme jejich zoufalé pokusy zapůsobit během jedné bláznivé noci na osoby, po kterých touží... během jediné příšerné, potupné noci, na kterou po zbytek života vděčně vzpomínáte. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (693)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Jediný spôsob, ako vyjadriť spokojnosť so zatiaľ najlepšou, najvtipnejšou, najúdernejšou a pritom tak prirodzenou teenagerskou komédiou, je napariť jej plné hodnotenie (i keď nie plnohodnotné). Konečne niekto schoval do vrecka celú sériu 'American Pie'. Vtip strieda vtip a tá spŕška útokov na moju bránicu dokázala zastrieť aj miernu neoriginálnosť scenára. Navyše obávaný záver je za daných okolností a v tomto žánri jeden z vrcholných svojho druhu. 90%. ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Už si ani nepamatuju, kdy jsem se takhle upřímně smál na celé kolo. Superbad je totiž totální náser, v němž sprostá mluva není jen rádoby "cool" prvkem, ale součástí životného systému, jenž uhání jako splašený vlak s přívozem absurdity k dojemnému konci bez přísad patetismu a klišé. 90% P.S. Zbouchnutá je fajn, ale tihle kluci jsou mi mnohem blíž. ;) ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Skvelá a výstižná teenagerská komédia, ktorej hlavnou nevýhodou je, že je nepríjemne nepredvídateľná a celý čas som sa pri nej cítil trápne alebo nervózny. Vrcholom je jednoznačne úvod plný apatowovských fuckovačiek, kde kraľuje božský Jonah Hill. Casting brilantne dopĺňajú dokonalí fízli (Seth Rogen) no najmä grandiózny McLovin/Fogell!!! Ten by si zaslúžil vlastný spin-off. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Precenená úbohosť, na ktorú chcem veľmi rýchlo zabudnúť. Pokusy o "humor zo života" zúfalé, väčšina situácií trápna nezábavným spôsobom, postavy nesympatické (stretnúť toho hlavného tlsťocha v reáli, tak mu po 5 minútach rozkopem tú fuckujúcu tlamu). Párkrát som sa poumial (McLovin...), asi trikrát zasmial. A to je asi tak všetko. Film sa stal znesiteľným vlastne až v poslednej scéne v obchodnom dome, kde sa postavy začali chovať ako normálni ľudia. Do týchto vôd nech sa Apatow a Rogen radšej nepúšťajú. Zlaté Prcičky. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Superbad je o priateľstve dvoch tínedžerov (troch, ak berieme do úvahy Fogella), ktorých kamarátstvo sa pravdepodobne čoskoro skončí. Film má zopár výstižných okamihov, ktoré sú smutné a hrejivé zároveň. Cítiť z nich ľudskosť. Divák sa s trochou snahy dokáže vcítiť do kože dvoch vystrašených chalanov, ktorí sa poznajú od detstva a hoci ešte nemajú dospelé uvažovanie, cítia, že onedlho sa niečo dôležité skončí a niečo nové sa začne. Až som si prial, aby na konci nasledoval strih „o 3 roky neskôr“. Bohužiaľ nenasledoval. Nanešťastie to trvá dve hodiny + to mohlo byť citlivejšie a hoci som sa často usmieval (nakupovanie alkoholu na falošný preukaz, kreslenie penisov), zrovna záchvaty smiechu to neboli. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (20)

  • Scénář napsal podle vlastních zážitků herec Seth Rogen. (xjane)
  • Pri natáčaní Fogellovej (Christopher Mintz-Plasse) sexuálnej scény musela byť kvôli jeho veku na natáčaní prítomná jeho matka. (ladko)
  • Škola, ktorú navštevujú hlavný predstavitelia je El Segundo High School. (Greenpeacak)

Súvisiace novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (viac)

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (viac)

Náš kámoš Marťan

Náš kámoš Marťan

15.11.2008

Simon Pegg a Nick Frost jsou zpátky. Po hororech (Soumrak mrtvých) a akčních kriminálkách (Jednotka příliš rychlého nasazení) si chtějí utahovat (samozřejmě láskyplně) z žánru science-fiction.… (viac)

Reklama

Reklama