Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(52)

Obsahy(1)

Před dávnými časy v dobách divů a zázraků bývalo jedno kouzlo co otevíralo bránu do nádherné země jménem Simsala v níž mají svůj domov všechny postavy z pohádkových příběhů. Udělej s námi Simsala Grimm a kamarádi Jojo a Doc Croc zavedou i tebe do nejhezčích pohádek bratří Grimmů. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (8)

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

Príjemný seriál, ktorý má za úlohu sparodovať najznámejšie svetové rozprávky. Je to celkom zábavné a dá sa na to pozerať. Nebyť tých otravných a po čase aj trápnych dvoch sprievodných postavičiek, tak by to bolo o niečo ešte lepšie. ()

angar 

všetky recenzie používateľa

tie rozprávky sú fajn. keď v Snehulienke povedala kráľovná "Hmm, aký mladý fešný princ...", tak som si to okamžite obľúbila, pretože takéto niečo sa nevidí každý deň :) ()

Reklama

ripo 

všetky recenzie používateľa

Rozprávky by boli ešte v norme .... ale .... tie sprievodné postavičky (Jojo a DocCroc ) mi veru fakt riadne pili krv . Tie boli kvázivtipné a trápne ... ()

liberita 

všetky recenzie používateľa

Dosť priemerný kreslený seriál s nevýraznou animáciou. Prvé diely mali celkom slušnú úroveň, potom to však začalo ísť dolu vodou. Jediné postavy objavujúce sa v každom dieli v sprievode hlavných hrdinov rozprávok sú Jojo, ktorý sem-tam pobaví humorom a Doc Croc, ktorý naopak celý čas len nudí. No a vonkoncom nerozumiem, ako môže seriál, ktorý o sebe tvrdí, že je o rozprávkach bratov Grimmovcov, spracúvať príbeh Cisárove nové šaty či Slávik, ktoré predsa napísal Hans Christian Andersen a nie Grimmovci. ()

Cheeker 

všetky recenzie používateľa

Tento pohádkový seriál nemůžu hodnotit ze současného pohledu, protože jsem to už spoustu, ale opravdu spoustu let neviděl. A dlouho jsem si ani nemohl vzpomenout, jak že se to vlastně jmenuje. Budu tedy hodnotit z pohledu asi pěti až osmiletého kluka. Tehdy jsem na tomhle několikadílném animáku ujížděl a hrozně se mi líbil. Nejradši jsem měl tu modrou myš Jojo. Ale jak může mále dítě hodnotit pohádky. Prostě to tehdy byl top, který jsem později, ale ještě pořád na cihlové VéHáeSce, přehrál Vertical Limitem ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama