Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vikctor Sandeman je jedným zo spoločníkov veľkej a prosperujúcej firmy. Svojmu šéfovi Raimondovi Brunnelovi ponúkne fúziu, len aby zamaskoval svoju chybu zlej investície. Keď šéf tento návrh zmietne zo stola, Victor sa ho rozhodne zabiť. Večer si na neho počká v podzemnej garáži, napadne ho a dobije na smrť železnou tyčou. Mŕtve telo naloží do Brunnelovho auta a odchádza sa zbaviť všetkých dôkazov. Cestou z mesta má však menšiu dopravnú nehodu. Poškodená žena trvá na tom, aby bola škoda nahlásená poisťovni. Victor pochopí, že Christine Sternwaldová je pre neho nebezpečná a ako jediná by ho mohla usvedčiť. Rozhodne sa jej zbaviť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

Pitryx odpad!

všetky recenzie používateľa

Silně nudná věc. Film nestojí za pozornost, dal by se o hodinu zkrátit, prostě něco co nezaujme. Do konce to vydrží jen hodně zvědavý člověk. A to já jsem. 201301060000/0000 ()

Reklama

swamp 

všetky recenzie používateľa

Naprosto neškodný televizní thriller pohybující se těsně nad hranicí nudy. V závěru jsem se asi spíše bavil, než obával. Demence hlavní postavy a detektiva Malonea byla v některý momentech vážně k popukání. :) ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z rady televíznych krimi thrillerov, ktoré sa vám v pamäti dlho neuchovajú. Vhodné na zabíjanie času po večeroch cez pracovný týždeň. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama