Reklama

Reklama

Scott Pilgrim (Michael Cera) nikdy nemal problém s balením dievčat. Naopak, ďaleko ťažšie bolo sa ich zbaviť. Od dievčaťa, ktoré mu zlomilo srdce - a teraz je späť v meste - po pubertálne chvenie, ktoré ním otriaslo, keď mu na kolieskových korčuliach vstúpila do života Ramona (Mary Elizabeth Winstead), to v láske nemal ľahké. Scott však čoskoro zisťuje, že jeho vysnívané dievča má veľmi neobvyklé bremeno: podlý spolok bývalých partnerov, ktorí ovládajú jej milostný život a urobia čokoľvek, aby odstránili každého nového nápadníka. Vo chvíli, keď sa začne Scott s Ramonou zbližovať, objaví sa na scéne krutá zberba z jej minulosti - neslávne známy skateboardista, vegánska rocková hviezda alebo hrôzostrašné jednovaječné dvojčatá. V snahe získať právo na svoju lásku ich Scott bude musieť všetkých zničiť, skôr, ako oni zničia jeho. (TV Dajto)

(viac)

Galéria (140)

Súvisiace novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (viac)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (viac)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (viac)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (viac)

Reklama

Reklama