Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspešný cievny chirurg Richard Kimble (Harrison Ford) ohlási vraždu vo svojom dome - jej obeťou sa stala jeho manželka Helen (Sela Ward). Lekárovmu rozprávaniu o jednorukom mužovi, s ktorým sa v byte stretol, však polícia neverí a naopak, podozrieva z vraždy práve Kimbla. Šokovaný lekár je odsúdený na smrť... Spolu s ďalšími väzňami sa vezie v autobuse, a keď sa dvaja z nich pokúsia o útek, dopravný prostriedok vybočí z cesty a prevráti sa na železničnú trať. Kimble, ktorému šofér sníme putá, aby mohol pomôcť zranenému dozorcovi, utečie. Na miesto nehody dorazí tím agentov FBI, vedený agentom Samuelom Gerardom (Tommy Lee Jones). Ten sa okamžite vydá po stopách utečenca. Stretnú sa v tuneli kanalizácie, kde sa Kimble snaží detektíva presvedčiť o svojej nevine. Gerardovi je to však jedno - jeho úlohou je chytiť väzňa na úteku a nie ho súdiť. Lekárovi sa podarí opäť uniknúť a dostať sa do Chicaga, kde sa pustí do pátrania po skutočnom vrahovi. Zistí si v nemocnici, aký druh protézy páchateľ nosí a vytipuje si päť mužov, z ktorých jeden by mohol byť hľadaným zločincom. Gerard je lekárovi v pätách a čoskoro pochopí, že Kimble neúnavne hľadá jednorukého muža. Ale napriek tomu ho neprestane prenasledovať. Richard si začína uvedomovať, že prípad je omnoho zložitejší, ako sa spočiatku zdalo. Dostáva sa na stopu nebezpečného podvodu, do ktorého je zapletený i jeden z jeho blízkych priateľov... (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Spin-off Vikingů nabírá obsazení

Spin-off Vikingů nabírá obsazení

28.01.2021

Chystaný seriál Vikings: Valhalla od Netflixu nabírá obsazení. Spin-off původních Vikingů, kteří završili svoji cestu v šesté řadě, bude využívat stejných irských kulis a z pozice producenta na něj… (viac)

Zemřel kameraman Michael Chapman

Zemřel kameraman Michael Chapman

22.09.2020

Z Los Angeles přišla dnes ráno zpráva o úmrtí známého amerického kameramana, režiséra a herce Michaela Chapmana. Na dva Oscary nominovaný tvůrce zemřel ve věku 84 let na srdeční selhání, informaci na… (viac)

Uprchlík bude mít filmový remake

Uprchlík bude mít filmový remake

28.11.2019

Před časem jsme psali o tom, že se do televize chystá nová verze Uprchlíka s Kieferem Sutherlandem a Boydem Holbrookem. No a zdá se nebude jediná. Studio Warner Bros. totiž pověřilo scenáristu Briana… (viac)

Remake Uprchlíka má obsazení

Remake Uprchlíka má obsazení

19.09.2019

Herci Boyd Holbrook (Logan: Wolverine, Predátor: Evoluce) a Kiefer Sutherland (24 hodin, Telefonní budka) byli obsazeni do nového remaku Uprchlíka, který se objeví na chystané streamovací službě pro… (viac)

Reklama

Reklama