Reklama

Reklama

Ant-Man

  • Česko Ant-Man (viac)
Trailer 3

Najnovší prírastok medzi filmovými spracovaniami komixov spoločnosti Marvel, prináša na strieborné plátno príbeh Ant-Mana. Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosťou zmenšovania svojich fyzických rozmerov a súčasne znásobovaním svojej sily, sa musí ujať úlohy hrdinu a pomôcť svojmu mentorovi, doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochrániť tajomstvo skrývajúce sa v jeho úžasnom obleku Ant-Mana, pred úplne novými nástrahami, ktoré ho ohrozujú. Pym a Lang stojaci tvárou v tvár zdanlivo neprekonateľným prekážkam sú nútení naplánovať a uskutočniť rafinovanú lúpež, ktorá zachráni svet. (Saturn)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (viac)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (viac)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (viac)

Reklama

Reklama