Reklama

Reklama

Podarí sa mu dokázať, že je legitímnym dedičom nadnárodnej firmy a dokáže chytiť vraha svojho nevlastného otca?  Neria Wincha, šéfa a hlavného akcionára nadnárodnej spoločnosti W, nájdu zavraždeného – utopeného. Jeho smrť vzbudí celý rad otáznikov, pretože Winch zomrel bez dedičov a tak nie je jasné, ako to bude s rozrastajúcim sa konglomerátom, kto ho zdedí. Winch však ukrýval jedno veľké tajomstvo – pred takmer tridsiatimi rokmi adoptoval v bosnianskom sirotinci chlapčeka menom Largo. Ten sa však momentálne nachádza v brazílskej väznici, pretože padol do pasce a obvinili ho z pašovania drog. Bola smrť jeho nevlastného otca a jeho uväznenie iba súhrou okolností, alebo ide o sprisahanie, ktoré ho má odstaviť od jeho dedičstva? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (119)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Chorvátska vlajka, morské pobrežia, známe slovenským aj českým dovolenkárom, sa tu objavujú často, takže sa na mňa pri sledovaní nejako nalepila pohoda. Hlavnú postavu hraje pre mňa neznámy herec, ale veľmi ma potešil charizmatický M.Manojlovič, známy predovšetkým z filmu Irina Palm. Film sa odohráva v rôznych častiach sveta, takže aj preto vo filme zaznie mnoho jazykov, ale najmä angličtina, francúzština a chorvátština. Ide o peniaze..., ide o veľké peniaze a tam kde sú, ide vždy o život a o podrazy. Kto tie podrazy a vraždy organizuje, postupne odhaľuje hlavná postava- Largo Winch. Akčné scény sú slušné v kombincii s exotickými miestami nedávajú veľa priestoru pre nudu. Cinemáckych 80% a chválospev o jednom z najlepších akčných filmov za poslednú dobu som ani zďaleka nezdieľal, ale vidieť sa určite oplatí. Slabšie štyri hviezdičky, 70%. ()

ZkuKol 

všetky recenzie používateľa

Velmi "ludlumovský" příběh trpí až přílišnou zkratkovitostí adaptace zřejmě poměrně rozsáhlého komiksu. Řada vedlejších postav, jenž mají v předloze své místo, úlohu a vliv na děj, je zde jen načrtnuta a to tak, že to občas až křičí z plátna ("legendární" sekretářka). Přitom Salle vyprávět umí, akce mu jde taky, navíc mu opět vše snímá Denis Rouden, který ovládá dynamiku, klišé i panoramata s elegancí sobě vlastní. Obsazení je sympatické (jen bych nějak pořešil tu schizofrenii v jazycích - všichni mluví francouzsky, až na Chorvaty), Melánie i Bojana skvěle splňují role okrasných prvků a jako bonus tu trousí bonmoty Karel. Opět je tu až příliš otevřený konec, ale pokračování už je v post-produkci a má ho na starosti stejný tým. Tak, když si dají s adaptací větší péči a trochu obrousí hrany občas až příliš násilného konstruktu, můžeme se docela těšit. Largo je adoptovaným synem miliardáře, když přijde okamžik dědictví, lámou se charaktery a podraz je kam šlápne, čeká ho pěkně divoký tanec, než si bude moct zase v klidu posedět.... 60% ()

Reklama

sharky 

všetky recenzie používateľa

Velmi stylový akčnák s ačkovým vizuálem a spoustou nádhernejch zajímavejch lokací (jako je město v nitru ostrova). Od ostatních akčních filmů se navíc liší perfektním scénářem, kterej je napínavej, plnej zvratů a překvapí. Jak by také ne, když je podle jednoho z klenotů francouzské komixové tvorby. Jenom karel uz by si zaslouzil nejakou jinou roli nez Ruského boháče či mafiána. Je vidět že současná francouzká kinematografie umí když chce. ()

Ilicka 

všetky recenzie používateľa

Miliardář Nerio Winch umírá a jeho legitimní dědic Largo se musí k ke svému majetku doslova prorvat, neb se zdá, že celý svět se proti němu spiknul, takže ho neustále někdo honí, střílí po něm, ohrožuje ho nožem a nesmyslnými obviněními. Téměř celý film je tak jedna dlouhá honička ve které se mluví více jazyky, než průměrný člověk může znát. V malé roli Karel Roden. ()

Puol 

všetky recenzie používateľa

Van Hammeho komiks som nečítal. V každom prípade sa k nemu francúzi postavili s úctou a nakrútili slušný biják odohrávajúci sa v krásnom prostredí so sympatickým hereckým obsadením a uchádzajúcou akciou. Typovo obsadený Karel Roden je už len čerešničkou na torte. K záporom , niektoré postavy mi prišli trošku nedopísané a chýbala nejaká guletrhajúca scéna, ktorú by si človej zapamätal dlhšie. Rád si pozriem i plánované pokračovanie. Hádam dovtedy prečítam i zopár komiksových bookov o Largovi Winchovi. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (11)

  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)
  • Vo filme sídli W Group v Hong Kongu, hoci v komikse je jej sídlom New York. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. augusta 2007 do 19. apríla 2008 v Bosne a Hercegovine, na Sicílii, v Číne (Hong Kong a Macau), na Malte a vo filmových štúdiách v Paríži. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama