Reklama

Reklama

Robin Hood

  • Česko Robin Hood (viac)
Trailer 3

Po smrti kráľa Richarda Levie srdce (Danny Huston) sa statočný a bystrý lukostrelec Robin Longstride (Russell Crowe) rozhodne obrátiť vojne s Francúzmi chrbát a vrátiť sa späť do Británie, do chudobou, hladom, korupciou a strachom, predovšetkým však brutálnym šerifom (Matthew Macfadyen) drveného Nottinghamu. Len ťažko uveriť, že práve na tomto bohom zabudnutom mieste nájde niečo, v čo už ani nedúfal – domov, rodinu a lásku, v podobe odvážnej a nezlomnej vdovy Lady Marion Loxleyovej (Cate Blanchett), ktorá sa zvláštnym riadením osudu zrazu stane... Jeho manželkou! A keďže je hrdá žena spočiatku viac ako skeptická nielen k jeho pohnútkam, ale i k nemu ako k mužov... Rozhodne sa získať si jej dôveru i náklonnosť, a tak sa obklopí skupinkou podobne zmýšľajúcich mužov a spolu s nimi sa rozhodne nielen vzdorovať šerifovi všade, kde je to len trochu možné, ale predovšetkým postarať sa o potrebných tým najjednoduchším a súčasne najspravodlivejším spôsobom - bohatým brať a chudobným dávať! Nanešťastie však jeho desaťročiami vojny oslabenej vlasti hrozí oveľa väčšie nebezpečenstvo, a tak sa Robin, azda najnepravdepodobnejší zo všetkých hrdinov, spolu so svojimi spojencami musí pokúsiť o nepredstaviteľné – zabrániť krvavej občianskej vojne a pokúsiť sa vrátiť Anglicku niekdajšiu slávu a jeho korune stratený lesk! (TV Markíza)

(viac)

Galéria (114)

Súvisiace novinky

SOUNDTRACK Poděbrady - 27. srpna

SOUNDTRACK Poděbrady - 27. srpna

01.08.2016

David Koller, Dasha, Michael Kocáb, Michal Pavlíček, Ondřej Ruml, Michal Dvořák a další hvězdy v sobotu 27. srpna vystoupí na velkolepém multimediálním koncertu filmové hudby pod poděbradským zámkem… (viac)

Utíká Ridley Scott od Promethea 2 k jiné sci-fi?

Utíká Ridley Scott od Promethea 2 k jiné sci-fi?

16.05.2014

Pokud chcete v Hollywoodu natočit oslnivou sci-fi nebo velkolepý historický film, nejdřív byste měli jít za Ridley Scottem. Šestasedmdesátiletá legenda má na kontě filmy jako Blade Runner, Vetřelec… (viac)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (viac)

Bourne nabírá luxusní protivníky

Bourne nabírá luxusní protivníky

24.07.2011

Tony Gilroy očividně napsal pro The Bourne Legacy parádní scénář. Film, který bude tentokrát i režírovat, totiž láká čím dál hvězdnější obsazení. Nejdřív hlavní roli získal Jeremy Renner (nebude hrát… (viac)

Reklama

Reklama