Reklama

Reklama

Dealer III

  • Česko Dealer III (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Fanúšikovia Sopranovcov musia vedieť: Filmy trilógie Dealer Nicolasa Windinga Refna majú to najlepšie z blízkeho a osobného zobrazenia každodenného gangsterstva – a nemusíte vidieť žiadny z nich, aby ste pochopili ďalší. Tretia a najlepšia časť série sa zameriava na srbského drogového kráľa Mila, malého zlodeja v pôvodnom filme. Okrem toho, že pripravuje večeru pre 50 hostí na oslavu 25. narodenín dcéry Mileny, pripravuje aj komplikovaný obchod s drogami. Keď namiesto heroínu dostane 10 000 tabletiek extázy, Milo je z novej drogy zmätený a zavolá bývalého bodyguarda a súčasného reštaurátora Radovana, aby mu pomohol. Refn nakrútil nervózny, pohlcujúci film, ktorý sa hrá ako celovečerná verzia paranojou presiaknutej scény varenia cestovín z filmu Mafiáni od Martina Scorseseho. (Film Europe)

(viac)

Diskusia

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Tak za to finále by se nemuseli stydět ani Coenové. Tohle jsem ještě ve filmu neviděl. Ano, asi by stálo za to, Milův příběh dopovědět, ale ono je to vcelku jasný - tenhle chlap už tu dlouho nebude a šlehne to s ním, vždyť sotva leze a to svinstvo do sebe cpát nepřestane.

podfuk

podfuk (hodnotenie, recenzie)

King Kong of Copenhagen ;) filmy jako Trainspoting mi prisly vzdycky spis smesny, nez cool, ale tohle je jiny kafe, cela triologie je naprosto uzasna! PS zaver je myslim jasnou odpovedi na to, co se vlastne stalo s Frankem ;)

Reklama

Reklama