Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako daň za vrácení Jacka a Toshiko do současnosti se trhlina narušila a z různých časových období sem přicházejí různí lidé. Bilis Manger ví, jak tomu celému zabránit. Musí otevřít časovou trhlinu. Avšak to, co se v trhlině ukrývá, je horší než cokoli, s čím kdy Torchwood bojoval. Stojí to za ten risk? (Varan)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Štruktúra času bola otvorením portálu narušená a preto dochádzalo k rôznym fragmentom a zábleskom časov minulých, ale i budúcich. Jack bol v tejto epizóde neskutočný, John Borrowman je naprosto boží herec! Jack sa ukázal byť veľmi neústupčivým a zásadovým vodcom, čo viedlo k tomu, že proti nemu povstal celý Torchwood. Na vzburu Jack zareagoval dosť drsne a rázne. Dokonca to vyzeralo až tak, ako keby sa z neho snažili robiť záporaka. Každopádne, Jackovi temnota sluší a páči sa mi, že nie je úplne dokonalý a chybuje, ako každý iný. Na druhú stranu, Gwen ma už asi nemôže iritovať viacej, je naprosto neznesiteľná a jej prehnanú reakciu som jej hereckej predstaviteľke vôbec nežral. Končí nám to všetko veselo, najviac však potešil zvuk pristávajúceho TARDISu a Jackove nadšenie z príchodu nikoho iného než Doctora. ()

malyLibor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Uf. Uf. Škoda. Velkolepé finále, zajímavá myšlenka, ale mizerné zpracování. I kdybych přehlédl toho netvora z pohádky, nemohu přehlédnout ty naprosto nepovedené triky, kdy jednou obluda měří tři sta metrů a podruhé třináct... Ne, tohle se nepovedlo. Ale když se nad to povznesu, tak to bylo docela vydařené finále, i když oproti několika předchozím dílům velký sešup v kvalitě. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama