Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Cardiffu se začnou ztrácet Nosáči. Stopy Jacka a Toshiko zavedou do opuštěného skladu, kde najdou mrtvolu. Najednou zavolá na mobil mrtvého neznámý. Řekne Jackovi, ať se drží dál. To ho neodradí a pátrá dál. Gwen se snaží udržet vztah s Rhysem. Bohužel s její prací to moc nejde. Owen je zdrcený z odchodu Dianne a poflakuje se po barech. V přestrojení pronikne k Markovi Lynchovi, jenž s tím celým má něco společného. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velice melancholický, depresívny a temný diel. Owen nie je vôbec vo svojej koži, stále sa nedokáže preniesť cez skončenie jeho vzťahu s Diane. Owen sa sklamal v láske, má zlomené srdce a je z toho úplne na dne. Owen to až tak intenzívne prežíva, že dospel k názoru, že nemá chuť ani dôvod k životu, nevidí v tom už žiadny zmysel naďalej. A jeho pocit neistoty a úzkosti sa ešte viacej prejaví pri preskúmavaní jednej záhadnej subkultúry, ktorá slúži ako paralela k jeho momentálnemu rozpoloženiu. Tá ho zatiahne do zlomového okamžiku, kedy sa stal benevolentným a ľahostajným voči tomu, že stojí na prahu smrti. A dokonca ju prijíma, ako jedinú útechu, ako jediné východisko z tejto jeho beznádejnej situácie. Jack bol tiež skvelý, narozdiel od Gwen, ktorá má nesmierne štvala. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Scénář k této epizodě napsal britský herec Noel Clarke, známý hlavně díky roli Mickeyho Smithe v seriálu Doctor Who (od r. 2005). Seriál Torchwood je spin-offem právě tohoto seriálu. (MrMartinTm)

Reklama

Reklama