Reklama

Reklama

Čierna vdova

(TV film)
  • Česko Kouzlo svatební noci (viac)

Obsahy(1)

FBI pátrá po vražedkyni, která o svatební noci zabila už pět svých manželů. Úspěšný podnikatel se seznámí a sblíží s půvabnou Lindou, která ho tak okouzlí, že nedbá na varování své švagrové Betty (která zavolá do pátrací relace v televizi a navede agenty na Lindinu stopu) a rozhodne se, že si ji vezme. V této chvíli netuší, že má být další obětí ďábelského plánu šílené, v dětství týrané Lindy, která chladnokrevně odstraní z cesty jak Donovu bývalou přítelkyni, tak i jeho švagrovou Betty, cestou na svatbu se pokusí zabít i Donova syna Bobbyho (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Prekombinovanym dejom sa snazi James Keach /policajt z Blaznivej Dovolenej/ na seba upozornit ako na rezisera. No, nevyslo, dnes - 2020 - uz tusim neplanuje nic : 5 % ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Na tento film som narazil v dopoludňajších hodinách pracovného týždňa na Markíze, keď som sa liečil z chrípky a potreboval som pozerať niečo nenáročné a oddychové. A môžem povedať, že Čierna Vdova túto moju požiadavku presne splnila. Herci prinajlepšom priemerní, tempo dosť pomalé, dej a aj samotný záver predvídateľný. Nič čo by ste museli vidieť, ale keď sa k tomu dostanete, tak to zrejme prežijete. Lepšie 2* a 40%. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama