Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) bol úspešným stredoškolským hokejistom a mal prakticky všetko, čo potreboval a chcel – skvelú budúcnosť, bohatú rodinu a po boku krásne dievča. Po tragickej automobilovej nehode, ktorú sám zapríčinil, sa však celý jeho život obráti naruby. Má totiž poškodený mozog, nie je schopný sám o seba sa postarať, trpí stratou krátkodobej pamäti a každý nový poznatok či informáciu si musí zapisovať. Jediné zamestnanie, ktoré je schopný vykonávať, je práca nočného vrátnika v miestnej banke. Jediným priateľom, ktorému dôveruje, je slepý spolubývajúci Lewis (Jeff Daniels). Jedného dňa sa stretne s Garym Spargom (Matthew Goode), starým známym zo školy, zoznámi sa s jeho partiou a dokonca sa aj zaľúbi do sympatickej Luvlee (Isla Fisherová). Netuší však, že Gary so svojimi komplicmi ho zneužili a zatiahli do chystaného lúpežného prepadnutia banky, v ktorej pracuje. Gary sa ocitne v hraničnej situácii – má sa k nim pridať, alebo má plán lúpeže prekaziť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (121)

filip289 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobre napísaný mix drámy a thrilleru o bývalom nádejnom hokejistovi, ktorý si vlastnou vinou pri dopravnej nehode nielen spôsobil poškodenie mozgu, ale vlastne aj zničil život. Film ma síce pomalší nenápadný začiatok ale o to lepší koniec. Skvelo zahrané, či už najmä Gordonom-Levittom (v tomto filme neskutočný look-a-like Heatha Ledgera), záporákom Goodeom ale aj tradične skvelým tentoraz slepým sympaťákom Jeffom Danielson. Veľmi dobre pozerateľný film s dobrou hudbou, vo svojom žánri určite nadpriemer. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Film o tom, čo sa môže stať s našim zdravím a životom, keď v noci a počas rýchlej jazdy autom vypneme svetlá, aby sme mohli pozorovať svetlušky.... Príbeh je pomerne jednoduchý, s minimom odbočiek, zameraný len na úbohého chalana a na plán vykradnutia banky. Na druhú stranu však film po atmosferickej stránke má niečo do seba, celý čas tu na mňa doliehala akási melanchólia ohľadom premárneného života, s ktorou snímok dokázal slušne narábať, takže u mňa celkom spokojnosť. 65/100 Videné v rámci Tour po Amerike. ()

Reklama

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Řekl bych, že je to z větší části hlavně drama o životě člověka, který má problémy s pamětí. Pokud čekáte nějakou zběsilou akční jízdu, honičky atd., budete zklamáni, protože trochu akce se objevuje jen na konci filmu. Mně absence akce tentokrát nevadila a snímek jsem si docela užil. Zase nějaké veledílo to nebylo, avšak dobře se na to kouká a díky střídmé stopáži děj příjemně rychle utíká. Jde prostě o takovou nízkorozpočtovější podívanou, která člověku nezůstane dlouho po shlédnutí v hlavě, takže je to slušný průměr na tři hvězdy, nic víc, nic míň. ()

ljukyljuk 

všetky recenzie používateľa

Joseph Gordon-Levitt ako vždy skvelý, začiatok veľmi sľubný, záver príjemne napínavý. Ale ani to nestačilo, aby tento film bol niečo extra, lebo jadro bolo také nejaké naťahované a nie príliš dynamické (a to ja pritom nepotrebujem ku šťastiu žiadne rýchle akčné scény). Škoda, keďže úvodný nápad bol fajn a zahrané to bolo fakt dobre, len by bolo treba trochu pridať na akčnosti, dramatickosti a možno aj reálnosti scenára - ísť do zločinu len tak po 1 rozhovore, to ako vážne? 3*, aj to len tak tak ()

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Neviem si pomôcť, ale tento film u mňa nezanechal žiadny mimoriadny dojem. Je príliš nudný a blbosťami strpčovaný a už preto nemôžem dať tri hviezdy. Gordona-Levitta môžem, ale tu bol fakt na prd. Ak si môžem takýto výraz dovoliť. Ostatný herci to už ani nehovorím. Tí stáli za veľké makové. Réžia nič moc, scenár taktiež...ani neviem, čo tu stálo za zmienku. Dve hviezdy dávam...ani vlastne neviem za čo. Možno z pocitu, že jedna je málo... 50% ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (6)

  • Hokejový zápas, který Chris poslouchá v rádiu, je utkání NHL ze sezóny 2005/2006 mezi Columbus Blue Jackets a Detroit Red Wings. Komentátor zmíní hráče Pascala Leclaira, Manny Malhotru, Marka Hartigana, Trevora Letowskiho z Columbusu a Roberta Langa, Mikaela Samuelssona, Nicklase Lidstroma,Tomase Holmstroma z Detroitu. (Fugas.cz)
  • Hoci banka vo filme je neďaleko Kansas City v štáte Missouri, v skutočnosti bola natočená v meste Hartney, Manitoba v Kanade a mestské scény boli natočené vo Winnipegu, Manitoba. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (viac)

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

20.05.2012

Božský Liam momentálně natáčí Taken 2 a má spoustu plánů do budoucnosti. Většinou se počítá s tím, že bude pokračovat v tom, co mu jde nejlépe – být ultimátní bad-ass. Výjimkou není ani thriller A… (viac)

Reklama

Reklama