Reklama

Reklama

Krádež diamantov

  • Česko Brilantní plán (viac)
Trailer

Laura Quinnová je americká manažérka firmy London Diamond Corporation, ktorá je v šesťdesiatych rokoch minulého storočia jednou z mála žien v takom vysokom postavení. Spriatelí sa s upratovačom Hobbsom, ktorý má čoskoro odísť do penzie a rád by si prilepšil k penzii. Spoločne vymyslia rafinovaný plán na krádež niekoľkých drahocenných diamantov, čím uvedú do chodu sled pozoruhodných udalostí, ktoré rozvíria stojaté vody celej Európy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (160)

PDcz 

všetky recenzie používateľa

3*** body Diamanty. Fascinují mne praktické prsteny s diamantem v ceně menšího rodinného domku :-) Tohle je vážně odpočinkové. V závěru titulků jsme shlédli informaci od překladatele se kterou se naprosto ztotožňujeme. Nestřílí se tam, nejsou tam mrtví, krev, sex ani násilné či akční scény a přesto se jedná o napínavou a příjemně svižnou podívanou. Nevím už přesně jak to tam bylo napsaná, ale bylo to v tomto duchu.[X] Minus 1* bod Jak jsem psal, relax, neublíží, neuškodí, ale ani nezanechá stopu. [X] Minus 1* bod A o čem že to bylo? Zatím to vím, za 3 týdny nepoznám ani název :-D [X] Proč nedělám v takové firmě? U nás jsou jen důchodci :-D Že bych začal sbírat hole? ()

BuryGol 

všetky recenzie používateľa

Hmm, ač je to britský a je to krimi, tohle mě z bačkor nevystřelilo. Šméčko o krádeži diamantů za sto milionů Liber bez kapky krve, s jednim výstřelem z pistole, bez násilí a s jednim sprostym slovem mě prostě nenadchlo. Konec byl dobrej, ale zbytek filmu se táhnul jak sejra na pizze. Prostě průměrná kriminálka. PS:vzkaz pro Demi Moore-ani sto plastik nezmění skutečnej věk. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

M.Caine dozrieva ako víno. Je radosť pozerať sa ako si herectvo užíva a rozdáva svoje dlhoročné herecké skúsenosti. Výborný a hlavne napínavý film o chytrom zlodejovi, ktorému nejde o peniaze. Hlavný tromf tohto filmu je v tom, ako dlho dokáže diváka držať v napätí a hlavne zvedavosti. Divák rovnako ako D. Moore vypleští oči a čuduje sa, ako sa mu len podarilo ukradnúť také množstvo diamantov, keď pred krádežou spomenul, že si naberie iba toľko, koľko vojde do termosky... Pomsta je sladká, rovnako ako veta: "Tam vonku je pozoruhodný svet. Budete dávať alebo brať?"... 80%. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Film je, tak ako jeho názov, bezchybný a to bez použitia násilia a filmových trikov. Scenár, réžia, dialógy a výprava ( Londýn 60-te roky minulého storočia ) sú naozaj bez kazu a výkony hlavných protagonistov je nutné pochváliť. Michael Caine len potvrdil svoju povesť filmovej legendy a Demi, s tým jej zlostným výrazom, som uveril každú minútu. Škoda tej príšernej masky, čo má na začiatku a na konci filmu. ()

bila.tecka 

všetky recenzie používateľa

Michael Caine mě snad ještě nikde nezklamal. Jeho uklízeč s plánem, jak čelit důchodové reformě, je charismatický a podceňovaný člověk s tajemstvím, jehož zahrál dokonale. Zato Demi Moore je sice taktéž charismatická, ale zbytečně hysterická. Třetí důležitou postavou je vyšetřovatel Lambert "straight to the bussiness" Wilson, u kterého stačí, že charisma prostě Má. Z výše uvedeného vyplývá, že se jedná o herecký film, ostatní složky jsou víceméně podružné. Potěší pečlivě budovaná atmosféra a zasazení do uhlazených 60. let, nicméně těch karátů na maximální hodnocení by muselo být mnohem víc... ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama