Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 12 (2012) (séria)


Tichý zabijak (S12E11)

(epizóda)
  • Česko Cesta do záhuby (viac)

Obsahy(1)

25. januára 2010 sa medzinárodný komerčný let 409 spoločnosti Ethiopian Airlines na linke Bejrút - Addis Abeba skončil tragicky. Už onedlho po štarte z letiska Rafic Hariri International Airport v Bejrúte sa Boeing 737-800 počas búrky zrútil do Stredozemného mora a zahynulo všetkých 90 ľudí na palube. Príčina bola spočiatku nejasná, pretože lokálna búrka nebola až taká silná. Najbežnejšie príčiny tragédií sú najväčšmi podceňované, prehliadané a hoci ležia všetkým priamo pred očami, ticho driemu nepovšimnuté. Problém je, že sú smrteľné. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Omezení způsobilosti... Zajímavý termín, který ukazuje na chybu posádky, která není schopná pilotovat a řídit letadlo... Njn prostě dokud bude letadlo pilotovat člověk tak se toto bude stávat... :((( Chce to jen kontrolovat posádky a vyžadovat po nich profesionální přístup... ()

Bozvav

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zbytečná nehoda, kolik je takových denně na silnici? Kdyby lidi víc mysleli a mín vymýšleli, bylo by na světě bezpečněji. Jak mohli nechat kapitána takhle makat do rozhthání těla, to nechápu. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pád do mora v rýchlosti 700 km/h, takže trosky a čierne skrinky sa hľadali veľmi dlho. A to všetko kvôli tomu, že si páni piloti radi vyhodili z kopýtka? Alebo možno bola za tým "len" únava a stres? Opäť sa potvrdilo, že ľudia často zomierajú, lebo ani sami nevedia, kto bude ich let pilotovať a za väčšinou nehôd je ľudský faktor. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • V epizóde je zmienená aj nehoda letu Colgan Air 3407, ktorá mala podobnú príčinu a bola rozoberaná v epizóde Na smrť unavení. (ČSFD)

Reklama

Reklama