Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 11 (2011) (séria)


Ja som problém (S11E10)

(epizóda)
  • Česko Vrah na palubě (viac)

Obsahy(1)

Let 1771 spoločnosti Pacific Southwest Airlines z Los Angeles do San Francisca letel vysoko nad kalifornským vidiekom. Až na malé turbulencie bola cesta úplne normálna. Potom sa však v kabíne pre cestujúcich ozvali výstrely. Piloti nahlásili streľbu veži. Krátko nato lietadlo prešlo do strmhlavého pádu a zrútilo na odľahlú pastvinu. Všetkých 43 cestujúcich zahynulo. Keďže na palube zrejme došlo k zločinu , do vyšetrovania sa zapojila FBI. Jej agenti spolu s leteckými expertmi museli zistiť, čo sa stalo, kto mohol spáchať takýto zločin a aký bol jeho motív. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"jaký problém...? --- Já jsem ten problém...!!" a konec :/ Drsný díl a konec 41 lidí, které zabil 1 vrah... Ano muselo to být neskutečné ty 2 minuty do nárazu, navíc když překonalo nadzvukovou rychlost... Mimochodem takové pole trosek se nevidí :/ a dost by mě zajímalo co vůbec a jak bylo pohřbeno, když nic nebylo ;) ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • V epizóde je zmienená aj nehoda lietadla tureckých aerolínií, ktorej sa venovala epizóda Behind Closed Doors. Okrem toho je tu spomenutý aj pád dvojičiek - najväčšia a najznámejšia letecká katastrofa. (ČSFD)

Reklama

Reklama