Reklama

Reklama

Nina (Tammy Blanchard) prichádza neskoro do práce. Nestalo sa jej to prvý raz, a tak ju šéf reštaurácie (Manny Perez) v ktorej pracuje vyhodí pred všetkými kolegami. Jeho brat, bývalý futbalista a terajší šéfkuchár v bratovej reštaurácii José (Eduardo Verástegui) odchádza za ňou, aj napriek vyhrážkam svojho brata. Strávia spolu nádherný deň, počas ktorého sa dozvedajú o osudoch toho druhého. José sa dozvedá, že Nina je tehotná a chce ísť na potrat, pretože nechce priviesť dieťa na svet do takej bezútešnej situácie. José zase veľmi túži po dieťati, kvôli starej rane. Nechá sa Nina odhovoriť od potratu? (me3x®)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (43)

nunka 

všetky recenzie používateľa

Myšlienka je skutočne nádherná a námet silný a dramatický, čo môže zjavne úplne stačiť k absolútnej diváckej spokojnosti. A predsa tomu tak nie je. Chýbali mi hlavne prirodzenejšie a kvalitnejšie herecké prejavy a to v najcitlivejších momentoch, charaktery postáv by si zaslúžili hlbšiu psychológiu. Film má výborný potenciál a pekný príbeh, ale chýba mu nejaká presvedčivejšia "nadstavba". ()

argentina 

všetky recenzie používateľa

Eduarda jsem měla tu čest vidět na vlastní oči, a to 24.05.09, kdy se stavoval u nás v Ostravě a prezentoval svůj film, nebudu se chlubit, že už jsem jej viděla díky internetu dávno předtím. Popravdě jsem nevěřila tomu, že se k nám dostane, a ani se nedostal, bylo to jen přes TV Noe, která nezařídila, a ani nemohla, kdovíjakou reklamu. Věci, které dělá Eduardo, daleko přesahují tento film. Má se svojí produkční společností připravený rozpočet na cca dalších 5-10 filmů, které plánují natočit, díky tomuto prvnímu ale mohl objet celý svět (např. i Austrálii, kde byl shodou okolností ve stejnou dobu jak já, na WYD SYD 08), vykládat své životní svědectví, evangelizovat, a bojovat za práva nenarozených, o což mu de nejvíce. Eduardo už udělal velké věci, ale on sám se tím nechlubí, tak to na něj nebudu prozrazovat, koho to zajímá, zjistí si to. :) Co se týče filmu, moc ale moc pěkný, každému, kdo ho viděl, se líbil, nemůžu tomu nic vytknout. Dobrá hudba, akorát herci, pohodový lidský styl vyprávění, pěkné barvy, krásný mix španělštiny a angličtiny, optimistická message, a bylo to bez sexu a bez násilí, takové filmy jsou opravdu vzácné, takže proto. ()

Reklama

Hamaradža 

všetky recenzie používateľa

Proti filmom založeným na emóciách nemám nič, proti kresťanstvu nemám nič ale tento gýčový vykalkulovaný patos je po filmárskej stránke úplne na minime, dúfam že to nebolo myslené vážne. A potraty sú omnoho komplikovanejšia téma ako len jednoduché "Neberte ďeťom život", čo ak si matka dieťa nemôže dovoliť alebo ho jednoducho nechce a nieje mu schopná poskytnuť starostlivosť? To je zjavne úplne jedno, vidím to tak že scenárista zobral tri vety z biblie a zbúchal k nim nejaký telenovelový grc, inak si tento trapas vysvetliť neviem, hviezdička za dobrý úmysel. :) ()

Hedka 

všetky recenzie používateľa

Mám rada príbehy ProLife a oceňujem autorov, že aj v súčasnej dobe idú s kožou na trh a snažia sa umením poukazovať na absurditu potratov. Pred časom ma veľmi oslovil Riversovej román Dieťa zmierenia a teraz tento film. Očakávala som síce lepšie spracovanie, ale oceňujem ho na maximum práve kvôli námetu. Ak len jedinú ženu oslovil a zachránil aspoň jeden život, tak malo zmysel natočiť ho! ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Nevěděl jsem ale absolutně nic o tomto filmu a zpočátku jsem vůbec netušil, co si o tom myslet. Záběry na fousatého chlapa na pláži, který pozoruje hrající si dítě. Pak zmatek v kuchyni, vyhozená dívka a ... pak se to konečně trochu smysluplně rozjede. Nakonec musím uznat, že film mě zasáhl, jako věřícího člověka obzvlášť a je fajn, že nabídl pohled na ženy v očekávání, které neví, co s načatou situací. Konec slzopudný, ale milý. Krásný film. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (6)

  • Menšiu rolu si vo filme zahrala aj známa modelka a MISS Amerika 1996 Ali Landry. (me3x®)
  • Dej príbehu sa odohráva v New Yorku, ale José a jeho rodina sú mexicko-portorikánski emigranti. Vo filme preto okrem angličtiny môžeme počuť aj veľa španielčiny. (me3x®)
  • Nakrúcanie filmu Bella a mnohé udalosti ovplyvnili život herca (Eduardo Verástegui) tak, že sa obrátil na vieru, radikálne zmenil svoj život a začal odmietať úlohy propagujúce sex a násilie. Eduardo sa aktívne zúčastňuje aktivít Pro-life a Pro-family podporujúcich ochranu života pred narodením a práv rodiny. (L´Aura)

Reklama

Reklama