Reklama

Reklama

Špionážny triler z prostredia FBI bol nakrútený podľa skutočných udalostí. Inšpiroval sa skutočným príbehom jedného z najväčších špionážnych prípadov v dejinách USA.
Mladého agenta FBI Erica O'Neilla poveria tajnou úlohou vykonávať "dozor" nad svojím nadriadeným Robertom Hanssenom, agentom amerických tajných služieb a špecialistom na počítačovú bezpečnosť. O'Neill má spočiatku sledovať jeho aktivity pre podozrenie zo sexuálnej úchylky. Keď však zistí, že Hanssen je oddaný veriaci katolík a verný manžel, vzhliada na neho s úctou a začne ho dokonca obdivovať ako ukážkový prototyp vzorného amerického občana. O´Neillova úloha sa komplikuje, keď pomaly odhaľuje krutú pravdu, že Hanssen pracuje pre ruskú stranu. Okrem šokujúceho odhalenia a nepríjemného vytriezvenia z jeho obdivu musí mladík riešiť aj svoju manželskú krízu a riešiť dilemu, ako nesklamať dobrého priateľa a zároveň poctivo plniť pracovné povinnosti. Začína sa krehká hra na dôveru, pri ktorej hlavný hrdina svojim balansovaním na hrane obidvoch strán začne pochybovať o vlastných životných hodnotách...Aj vďaka O´Neillovi v máji 2001 Roberta Hanssena zatkli a usvedčili z 15-ročnej spolupráce s ruskými špiónmi, počas ktorej spôsobil dovtedy najväčší únik utajovaných informácií v dejinách USA. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (25)

Súvisiace novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (viac)

Reklama

Reklama