Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak už toho bolo dosť. To ustavičné ponižovanie a posmešky, ktoré musia dievčatá znášať od protivných a sarkastických mužov postávajúcich vonku, raz musí skončiť. Paula je bývalá reprezentantka Kanady v hokeji a rozhodla sa mužom uštedriť poriadnu príučku. V Kanade je hokej národným športom a tak jediná efektívna možnosť, ako prinútiť mužov k rešpektu je vzájomný hokejový duel. Schyľuje sa k zápasu pohlaví, v ktorom ide každému o veľa. Amanda žiari šťastím. Zbavená všetkých životných príťaží sa môže maximálne sústrediť na jednu hodinu čistého času, v ktorej sa rozhodne o budúcnosti spolunažívania mužov a žien... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (9)

DaViD´82 odpad!

všetky recenzie používateľa

Blame Canada! Kolébka hokeje převádí své dítko na obrazovky v ohraném kabátu souboje ženského outsidera s mužským favoritem. Amatérismus tvůrců je neomezený a i "Růžovka" vypadá lépe a výpravněji. A to raději ani nechtějte vidět jak si tvůrci představují hokejové zápasy. Brrr... Největším peklem jsou však "herci". Obvzláště Jessalyn Gilsig v ústřední úloze se před kamerou tak trápí, že jí budete ze srdce přát brzký krosček. O pokusech o humor se raději ani zmiňovat nebudu, ale zlatý Troška. Ubohá zoufalost, kde jediné světlé body představují momenty, které jsou již tak moc špatné až jsou nechtěně směšné. Díky bohům alespoň za ně. ()

JARDAHONDA 

všetky recenzie používateľa

V tomto komorním rodinném filmu si zahrála spousta známých tváří. V roli Pauly zazářila Jessalyn Gilsigová známá především z TV seriálu Nip-Tuck, u nás uváděno pod názvem Plastická chirurgie s.r.o. V další roli se objevil Jason Priestley, známý především dívkám ze seriálu Beverly Hills 90210. Hvězdné trio uzavírá matka hlavní hrdinky, Margot Kidderová, známá hlavně z filmů o Supermanovi, kde ztvárnila druhou hlavní roli, reportérku Lois Laneovou.. To jen ke krátké představě hereckého ansáblu.. Snímek řadím k průměrnému béčku.. Závěr = 50% ()

Reklama

Brano 

všetky recenzie používateľa

Námet trochu nereálny o tom, ako jedna žena vyhlási stávku miestnym buranom, že ich ženy porazia v hokeji. Počas olympiády vo Vancouveri 2010 naša televízia ponúkla prenos ženského hokeja vďaka kvalifikovaný našich žien a musím povedať, že i keď tam bolí tie najlepšie (Kanaďanky) bolo to strašne pomalé, bezkontaktné a nezaujímavé. Proti mužom by nemali nikdy šancu. Takýto zápas by skončil veľkým debaklom. Tento snímok bol od začiatku do konca veľmi slabý a miestami trochu hlúpučký. Herecké obsadenie sa mi taktiež nepáčilo. A čo sa týka hokeja, tak tam bola kopa nelogických veci a preto to treba brať s veľkou rezervou. Už len keď odvolali brankárku pred koncom druhej tretiny, tak som sa iba chytal za hlavu. Tiež nemôžem zabudnúť ani na otrasný český dabing, s parádnym prekladom "prdelko". ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to extra premakané a na konci nebola pre diváka atmosféra dobre pripravená a vyhrotená, aby to prežíval a vtiahlo ho to hlbšie do deja, ale 29% hodnotenie je skutočne málo, až moc málo. Podla mňa sa jedná o priemerný film s dobrým nápadom. 3* sú podla mňa adekvátne. Ak by lepšie premysleli finálny zápas a vsunuli do deja väčšie napätie, dramatickosť na logickej úrovni, tak by to bol viac než priemerný film. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Sledovanosť ženského hokeja? Veď to je oxymoron! Myslím, že táto hláška dokonale vystihla celý film. Ale teraz vážne. Námet fajn, príbeh o formovaní ženského družstva tiež fajn, no ako náhle prišiel ten zápas proti mužom - v tej chvíli som len nechápavo krútil hlavou a pýtal sa sám seba "čo do riti je toto za debilinu?". Nechápem načo to zase tak preháňali. Odvolávať brankárku na konci 2.tretiny za stavu 1:4? To je fakt "úplne reálne". No a samozrejme otočiť zápas z 1:4 na 6:4? Veď to je úplná pohodička, samozrejme nechýbali rozhodujúce akcie v poslednej minúte - to už bez toho by ani nešlo asi, však? Bože, prečo ten extrém? :( Ale ako inak to bolo celkom fajn, bol som ochotný dať aj 3*, ale za ten trápny zápas a jeho priebeh dávam hviezdičku dole... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama