Reklama

Reklama

Bratia a sestry

(seriál)
  • Česko Bratři a sestry (viac)
TV spot 1
USA, (2006–2011), 78 h 10 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvorcovia:

Jon Robin Baitz

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Dave Annable, Calista Flockhart, Rachel Griffiths, Ron Rifkin, Patricia Wettig, Sally Field, Matthew Rhys, Balthazar Getty, Kerris Dorsey, Luke Macfarlane (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(109)

Obsahy(1)

Tento americký seriál ako vystrihnutý z dnešného uponáhlaného života od tvorcov Kena Ollina a Johna Robina nás zavedie do rodiny, v ktorej zomrel otec William Walker ( Tom Skeritt) a to práve počas oslavy – na ktorej sa zúčastnila celá rodina . Títo pozostalí – bratia a sestry sa teraz musia z jeho smrťou vyrovnať a postaviť sa na vlasné nohy. Smrť Williama Walkra však odhaľuje doteraz netušené tajomstvá...

Piliermi seriálu sú filmoví súrodenci Kitty (Callista Flockhart), Sarah (Rachel Griffiths), Kevin (Mattew Rhyns) a Justin (Dave Annable), ktorí sa snažia svojpomocne viesť firmu po mŕtvom otcovi avšak každý vo svoj prospech. Do vedenia firmy im značnou mierou zasahuje aj vdova po Williamovi – jeho druhá maželka Nora Walker (Sally Field). Najzvláštnejšie na celej veci je fakt, že po smrti Wiliama sa podľa jeho poslednej vôle konateľkou celej rodinnej firmy stala rodinná priateľka Holly Harper (Patricia Wettig), ktorá sa snaží firmu viesť spravodlivo na všetky strany. Na tom by nebolo nič tak zvláštne keby si na firmu nerobil zálusk ešte aj Norin priateľ Saul Holden (Ron Riffkin) s ktorým jeden čas paktovala aj Holly. Takže aby sme to zrhnuli, Wiliam je po smrti a zanechal tu v celku prosperujúcu firmu, ktorej konateľkou je rodinná priateľka a Williamova bývalá láska Holly Harper. Každí zo súrodencov by sa však na vedúcom mieste videl rád sám. K tomu všetkému je tu aj Williamova druhá žena Nora a jej dlhoročný priateľ Saul – ktorý po firme tiež veľmi túži a snaží sa skúpiť nadpolovičnú väčšinu akci od Holly. O tomto jeho kroku, ale Nora ešte stále nič netuší.

Aby toho všetkého nebolo málo za Holly príde z univerzity dcéra Rebecca (Emily VanCamp), ktorá je mimochodom v domnení, že jej otec zomrel, keď bola ešte malá. Medzi časom si Sarah vypočuje omylom rozhovor medzi Holly a Saulom, kde sa Holly priznáva k tomu, že skutočným otcom Rebeccy je už mŕtvy William Walker. Sarah to obratom Rebecce pri prvej možnej príležitosti vyzvoní. Rebecca mame veľmi zazlieva fakt, že jej zamlčala – kto je jej skutočný otec. Nora o Rebeccinej existencí doteraz nevedela a právom obáva o Hollyne dedičské nároky pre Williamovu nemanželskú dcéru Rebeccu...

Rebeccin život sa ešte viac skomplikuje – po ďalšom šokujúcom zistení a to, že jej matka Holly prepísala celú firmu na jej meno. Rebecca sa zdôverí s touto ošemetnou záležitosťou Justinovi. A napriek tomu, že ho žiada o diskétnosť sa o tom dozvie Sarah, ktorá navštívi rodinného právnika Joa Whedona (John Pyrer-Ferguson) a pýta sa ho, čo by sa z celou firmou stalo v prípade Rebeccinej smrti. Dozvedá sa, že v tom prípade by celá firma prepadla nájbližšiemu priamemu príbuznému, teda Sare. Celá Williamova pozostalá rodina sa proti Rebecce spojí a jej život je v ohrození... (AgentMarvel125)

(viac)

Filmotéka

Používateľ Formát Jazyky Pridané Pozn.
Jaruska2312 Iné
02.03.2018
o-hara Iné
21.07.2013
veru.ha DVD
02.01.2013
ceskyhonza DVD
20.12.2012
freddy DVD
28.06.2011
Leeslie DVD
28.02.2011
Jellybean DVD
13.11.2010
dimex Iné
05.09.2010
zviw DVD
04.08.2008
KatieA Iné
22.07.2008
AgentMarvel125 DVD
17.03.2007

Reklama

Reklama