Reklama

Reklama

Dirty Sanchez: The Movie

  • Veľká Británia Dirty Sanchez: The Movie
Veľká Británia, 2006, 94 min (Alternatívna 96 min)

Recenzie (15)

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Sú to síce oveľa väčšie hovädá ako Jackass, ale ich drbnutý smiech a neschopnosť podať kúsky vtipnejšie mi nedovolujú dať viac ako tri hviezdičky. Myslím, že človek so silnejším žalúdkom sa pri tom dokáže zabaviť a poteší aj rockový soundtrack. Najväčším problémom je, že nemôžete sympatizovať s predstaviteľmi, lebo viete, že sú to retardovaní blázni. A ich používanie slovíčka "fuck" sa mi zdalo až príliš umelé. ()

Reklama

demented 

všetky recenzie používateľa

Sanchezovci skončili v pekle a sú vyslaní samotným Luciferom späť na Zem, aby páchali bolesť a hlavne aby spáchali sedem smrteľných hriechov. A tak si užijeme kanibalizmus, mrzačenie, jednu amputáciu, liposukciu, vylučovanie a následné požívanie rôznych telesných tekutín a haldu iných chuťoviek. Nehovorím, že je to zábava pre každého (práve naopak - scénky požívania vysatého tuku a krvi alebo konfrontácia s japoncami, sú len pre otrlých :) ), ale niekto dostatočne zvrátený a zvrhlý (ako ja), tolerantný a hlavne so zmyslom pre humor, si nemôže tento film jednoducho neužiť. Keď už tu padlo porovnanie s Jackassom, v porovnaní so Sanchezovacami pôsobia chlapci s Jackass neuveriteľne amatérsko-diletantsky a trápne :) Úvodné varovanie ohľadne nevhodného obsahu, jazyka a nahoty, v tomto prípade treba brať s plnou vážnosťou a slabšie povahy by sa mali tomuto filmu oblúkom vyhnúť. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Keď už chce niekto natočiť film v štýle Jackass malo by to byť oveľa ale ovéééééľa drsnejšie. Ale nie až také sebadeštruktívne ako paní s Dirty Sanchez. Toto sú absolútny masochisti. Psychopati maniaci. No jednoducho povedané brutálne zvieratá. Nechať si vysať podkožný tuk a zároveň ho vypiť na to už treba odvahu. Rešpekt pred týmito chlapcami len dúfam že nenatočia dvojku to by si museli odseknúť niečo iné nie iba kus prsta. ()

Sosak 

všetky recenzie používateľa

Souhlasím s komentáři ostatních uživatelů - Dirty Sanchez jsou možná o něco drsnější, než Jackass (i když i ti si ve druhém díle začali dávat taky pořádný kapky), ale prostě se neumí vtipně prezentovat. Jsou to až moc takoví burani a nedotahujou svoje nápady. Navíc námět se sebezmrzačováním před kamerou už tu několikrát byl, takže celkem nic moc. Nastavování jakéhosi příběhu bylo opravdu mimo mísu a naprosto zbytečné. Jinak nečekejte nijak zvrácené nechutnosti, zas tak hrozný to není. Namátkou jmenuju to nejzajímavější - useknutí malíčku, přišpendlení bankovky na čelo, vypití tuku po liposukci bez anestézie, 103 zásahů paintballovými zbraněmi do nahého těla, zápas v ringu na zářivkách... ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama