Reklama

Reklama

Recenzie (13)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Možno škoda, že so špionážnou zápletkou sa prišlo až za polovicou filmu. Dovtedy sa film venuje vývinu vzťahov medzi štyrmi hlavnými postavami, pochopiteľne absolútne nerealistickému, čo ale nie je výčitka. Mám trochu problém s vyznením Lewisovho humoru. Prečo je totálny idiot aj vo svojom veku je záhada a čítaním komiksov to nebude. Takže ak stratí reč, musí svojmu kamošovi všetko vysvetľovať vizuálne. Ak by ale skutočne nevedel rozprávať, bolo by to omnoho vtipnejšie, akosi menej násilné. Ale zopár vtipov poteší, ako napríklad televízne vstúpenie, kedy sa pri analýze dopadu čítania komiksov na mentálny vývoj pozeráme na totálne mimo Lewisov výraz. Alebo maľba myšacej hlavy, tam sa zaobídeme bez slov a o to je to vtipnejšie. Fajn staromódna zábava, ktorá bohužiaľ zostarla o niečo viac, ako tá najlepšia dobová konkurencia. ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

[1,5*]     Naozaj netuším, čím si táto plytká a nevtipná komédia vyslúžila miesto medzi 1001 filmami, ktoré musíte vidieť, než umriete. Ide o dosť nevydarený pokus o bláznivú muzikálovú komédiu, ktorej humor je ale hrozne silený a aj poriadne nahlúply. Obstaráva ho predovšetkým Jerry Lewis, ktorého hrdina Eugene Fullstack s priškripnutým hláskom a debilným škuľavým výrazom je neskutočne trápny tajtrlik. Herecky nad všetkými vyčnieva výborná Shirley MacLaine, v úplnom začiatku jej hereckej dráhy. A to aj napriek tomu, že jej postava Bessie Sparrowbrush je tiež poriadne šibnutá (to aby držala krok so svojim partnerom Eugenom). Z ďalších hercov v hlavných rolách je Dorothy Malone (Abby) celkom na úrovni a Dean Martin (Rick) síce žiaden veľký herec nie je, ale aspoň pekne spieva. No ani po hudobnej stránke tento muzikál príliš nevyniká (zaujala ma len pieseň "Lucky Song") a po už spomínanej humornej stránke ma pobavil snáď len celkom vtipný nápad s brneniami. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Hodne priemerny muzikal, Dean Martin este spievat vedel / tu bol prebornik Lee Marvin/, Tashlin ako reziser mi nic nehovori - asi to nebol nijaky kult ked doteraz je film v sedej farbe -teda modrej, priemernej - a poctom hodnoteni 35 evidentne o to nestoji a a nezaujima sa ani filmovy mainstream : 50 % ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tohle je tak potrhlá šílenost, že i když mě to na začátku moc nebavilo, tak mě to nakonec strhlo a já jsem si tenhle snímek nesmírně užil. Přehrávání, šíleně gradující zápletka, bláznivé postavy, ujetý humor a do toho skvělý zpěv. Tohle moje první setkání s duem Martin a Lewis mě nakonec velmi mile překvapilo. ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Průměrný, i když občas docela zábavný romantický muzikál. Martin je sympaťák, ale Jerry Lewis bohužel nesympatický šklebící se opičák, který je po většinu času otravný. Ocenil bych to, že se děj točí okolo komiksů a komiksového vydavatelství a fiktivní postavy Bat Lady. Dalším kladem jsou hezké herečky. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama