Reklama

Reklama

Kým predchádzajúce filmy trilógie X-Men sa odohrávali v nie príliš vzdialenej budúcnosti, príbeh o Wolverinovi sa odohráva v 70. rokoch minulého storočia. Dej sa vracia k počiatkom Wolverinovej (Hugh Jackman) hrdinskej kariéry i tragickým udalostiam jeho života, z ktorých ho najviac poznamená smrť osudovej lásky Kayle Silverfoxovej (Lynn Collinsová). Jej smrť spôsobí, že sa Wolverine zapletie sa s tajným vládnym vojenským programom Weapon X, ktorý mu navždy úplne zmení život. Pod velením Williama Strykera (Danny Huston) sa sformuje tajná vojenská jednotka Team X, zložená výlučne z mutantov. Jedným z nich je tiež Viktor Creed alias Sabretooth (Liev Schreiber), neskrotná bytosť s neuveriteľnou silou. A práve s ním musí Wolverine zviesť svoj najťažší súboj... (TV JOJ)

(viac)

Galéria (114)

Súvisiace novinky

Komiksový Gambit jako romantická komedie?

Komiksový Gambit jako romantická komedie?

01.10.2018

Komiksový Gambit, který se krátce objevil v cameu s tváří Taylora Kitsche v nezdařilém X-Men Origins: Wolverine, a má už x let dostat vlastní film, kde tentokrát hlavní postavu ztvární Channing Tatum… (viac)

Kdo si vyšlápne na Doctora Strange?

Kdo si vyšlápne na Doctora Strange?

16.11.2015

Marvelácký chirurg/kouzelník, který se podívá na plátna kin v listopadu 2016, už má za sebou natáčení v Káthmándú, hlavním městě Nepálu. Benedict Cumberbatch (Sherlock) se hned na to přesunul do… (viac)

Kdo natočí x-menovského Gambita?

Kdo natočí x-menovského Gambita?

15.11.2015

Mutantský zlodějíček z New Orleans, který umí manipulovat s kinetickou energií a rád hází karty, dostane už za rok tvář Channinga Tatuma (22 Jump Street). Gambit se sice objevil už v comicsovce X-Men… (viac)

Jak drsný bude Deadpool?

Jak drsný bude Deadpool?

03.07.2015

11. února 2016 čeká filmový reparát Deadpoola, ukecaného žoldáka, jenž si v X-Men: Origins utrhnul slušnou ostudu. Ryan Reynolds sice do nahláškované role seděl, jinak ale filmová verze postavy s… (viac)

Reklama

Reklama