Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana a Ildikó majú dosť mužskej veľkonočnej tyranie. Tento rok žiadne šibanie a polievanie! Inak ostanú hladní a smädní. Lászla to však nezastaví a vyrába "polievacie pasce", ktoré naplnia odkaz Veľkej noci a chlapom zaručia alibi. František však nemá záujem, ak niekto nechce byť vyšibaný, tak si to nezaslúži. Sústredia sa s Lászlom na Andrejku, ktorá sa na veľkonočnú oblievačku teší! Podarí sa ju obliať tak, aby "odhalili veci nemvídané"? V rámci charity Ildikó privedie dievčatko z detského domova, Marienku, a chlapi sú nútení pripraviť jej prekvapenie. Zafungujú Lászlove vynálezy? Čo skryté nájde Marienka? Kto bude nakoniec mokrý a kto "zahorí" túžbou, alebo niečím iným? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

filip289 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z najslabších častí nových sérií. A hlavne ten koniec. Netuším odkiaľ zohnali to malé dievča no jej výkon bola jedna veľká pohroma (určite jej však k tomu dopomohol aj debilný scenár, podľa ktorého by mala mať prinajmenšom aspoň o 7 rokov menej). Neverím že v Bratislave neexistuje kopec talentovanejších detí, ktoré by si obsadenie zaslúžili viac. Vystupovanie Marcina v zajačom obleku bolo taktiež až príliš (Polnišovsky) trápne. ()

marmat7 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celé to bolo silené, zvlášť oblievanie a herecký výkon Dominiky Richterovej, čo však pravdepodobne bolo kvôli nekvalitnému scenáru. Mal som pocit, ako keby som sa stále díval na seriál spred desiatich rokov - a nie je to kompliment. ()

Reklama

Reklama