Reklama

Reklama

Shark

(seriál)
Trailer
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (2006–2008), 27 h 40 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvorcovia:

Ian Biederman

Hrajú:

James Woods, Danielle Panabaker, Sophina Brown, Sarah Carter, Jeri Ryan, Henry Simmons, Damaine Radcliff, Kevin Pollak, Mini Anden, Sam Page, Jordan Belfi (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(38)

Obsahy(1)

V arogantním a věčně sarkastickém špičkovém obhájci Sebastianu Starkovi se jednoho dne hne svědomí. Už dál nechce pomáhat osvobozovat zločince, ať už za jakékoliv peníze, a tak vloží svůj právnický um do služeb okresní prokuratury. Své způsoby ale příliš nezmění... (oficiálny text distribútora)

Diskusia

matik_one

matik_one (hodnotenie, recenzie)

K tomuto serialu len jedno prirovnanie.. Shark je v sudnej sieni = doktor House v nemocnici.. a tjeto serialy su si velmi podobne.. na vysokej urovni... Aurat ze Shark skoncil 2 seriou 16stastou castou koli malemu poctu divakov stanice CBS.. skoda..

Blackberry

Blackberry (hodnotenie, recenzie)

For MARIKA=) : tak ono podobným s Houseom môže byť hlavne v dabingu ... i keď ani hlavný postava sa moc od neho nelíši :)

spriteboy

spriteboy (hodnotenie, recenzie)

Je to jeden z mála koukatelných seriálů - a je dokonce i zábavný :-) Už aby skončil fotbal a zase ho dávali...

Marika=)

Marika=) (hodnotenie, recenzie)

ja osobne tento seriál milujem =) mnohí vravia, že je to len napodobeniyn Housa, a možno je to tak, no Shark má narozdiel od Housa aj niekoho rád =P... jednoducho, patrí madzi moje najobľúbenejšie seriály vôbec =)

Blackberry

Blackberry (hodnotenie, recenzie)

Seriál nakoniec končí, včera bola odvysielaná posledná časť v USA. Seriál tak má len dve série.

anderson

anderson (hodnotenie, recenzie)

JOJka asi "zdebilnela" z tunajších komentárov a tak WOODSa dabuje VLADIMÍR JEDĽOVSKÝ, ktorý neopakovateľne dabuje práve HOUSEa. A aj ostatné postavy majú "houseovské" hlasy, vrátane JERI RYAN. Napriek tomuto ťahu, SHARK nikdy HOUSEom nebude.

hillary

hillary (hodnotenie, recenzie)

Pozrela som prvy diel a ohromne som sa nudila. A ten dabing, ktory dala TV JOJ hlavnemu hrdinovi ! Preboha !

Blackberry

Blackberry (hodnotenie, recenzie)

Televízia JOJ ho onedlho začne vysielať - začína od 2. marca (nedeľa) dvoma časťami po sebe.

pravo

pravo (hodnotenie, recenzie)

Prva epizoda bola slubna, druhu som nevidel, ale tretia ma prekvapila. Stark akosi zmekol a stal sa priemernym zalobcom s miernymi excesmi a uz vobec neposobil arogantne a egecentricky ako predtym ( raz sice spomenie, ze je v miestnosti s najvecsim egom). Postava, ktora mala slubny rozbeh sa zacina utapat v citovosti ( chlapec, puta) a zda sa, ze toto nebude ziaden House v sudnej sieni. Trocha predcasne sudy, ale dam tomu este sancu a budem len rad ak sa mylim a Stark naberie naspet gule.

Matty

Matty (hodnotenie, recenzie)

Druhá epizoda o něco slabší než první, holt už ji nerežíroval Spike Lee...

Reklama

Reklama