Reklama

Reklama

Hrdinovia - Série 4

(séria)
všetky plagáty
USA, (2009–2010), 13 h 41 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvorcovia:

Tim Kring

Hrajú:

Jack Coleman, Greg Grunberg, Ali Larter, James Kyson, Masi Oka, Hayden Panettiere, Adrian Pasdar, Zachary Quinto, Cristine Rose, Milo Ventimiglia, Ashley Crow (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(19)

Recenzie (2)

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Finito, ende, konečne to mám za mnou. Musel som sa nútiť, aby som si pustil aspoň jeden diel denne. Taká chujovina sa z tak dobre rozbehnutého seriálu stala. Tentoraz to pripomína druhú sériu. Dej výrazne spomalil, väčšina postáv si oddelene rieši svoje súkromné životy a tie najsilnejšie postavy nejakým spôsobom odpratali. Syler dlho nevie kto je, Hiro zomiera a Peter sa snaží žiť normálne. Teoreticky plusom mohlo byť to, že tentoraz mal hlavný záporák Samuel dostatok času na postupné naplnenie svojho diabolského plánu. Ale vykľul sa z neho totálny šupák, ktorý sa na legendárneho T-Baga nechytá. Knepper sklamal. Asi ako všetky postavy. Najviac ma sral Syler ukrytý v mysli Parkmana. Kopa postáv z minula sa tu len mihla. Záver ostal napoly otvorený. Evidentne sa počítalo s ďalšou sériou s ktorou už ale nepočítali diváci, ktorým po toľkých somarinách a otočkách postáv z jednej strany na druhú, došla trpezlivosť. Fakt odpustíme Sylerovi všetky tie vraždy a bude superhrdina? WTF. Najviac sa mi páčila línia s Hirom a jeho milovanou. To sa uzatvorilo pekne. Takisto tá nepočujúca bola pekná. Ale ako celo veľmi slabá séria. 4/10. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Obrovský průšvih, který pohřbil jeden z nejlépe nastartovaných seriálů co jsem viděl. Je samozřejmě otázka, jestli je dobře, že pátá řada už nikdy nevznikla, protože tu byl ještě ten pokus s restartem, který přežil jedinou sérii. ()

Reklama

Reklama