Reklama

Reklama

Rukojemníci

(seriál)
USA, (2006–2007), 9 h 17 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrajú:

Lourdes Benedicto, John Billingsley, Jessica Ann Collins, Tim Daly, Dana Davis, Camille Guaty, Chi McBride, Kim Raver, Scott Wolf, Owain Yeoman (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Osudy deviatich ľudí, ktorí sa navzájom nepoznajú a ich charaktery sú úplne odlišné, sa spoja, keď sú držaní ako rukojemníci po nevydarenom prepade banky. Každú epizódu sa s krátkych prestrihoch dozvedáme, čo sa vlastne počas 52-hodinovej rukojemníckej drámy stalo, ako táto udalosť poznačila každodenné životy každého z deviatich rukojemníkov a že po prepade si títo deviati rozdielny ľudia už vôbec nie sú cudzí. (genetique)

(viac)

Recenzie (6)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý spôsob ako osviežiť televízne seriály a zároveň sa vrátiť ku klasickej ich forme. Deväť ľudí, ktorí prežijú hroznú skúsenosť rukojemníkov počas bankového prepadu a ich spomienky na danú drámu. Bohužiaľ, táto inovácia trvá len nejaké tri-štyri diely, potom je to už len otrepaná americká vzťahová takmer-telenovela na pozadí traumatizujúcich zážitkov. Potom už stojí za zmienku len postupná analýza a retrospektíva toho, čo sa vlastne počas lúpeže stalo. Na prekvapenie ale poslúžili pozerateľní herci a pomerne slušné dialógy, či neotravnosť deja. 70%. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Skutečně nudné. Nezajímavé postavy, nulová výstavba napětí a příběhu, nic, proč by člověk měl seriál sledovat. ()

Reklama

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

Sledování osudů devíti rukojmých, kteří byli ve špatný čas na špatném místě. Seriál se zaměřuje hlavně na postavy po nepovedené loupeži, tedy především na to jak je tento prožitek změnil či co to znamená pro jejich dosavadní životy. V záplavě šokujících adrenalinových seriálů kde každá epizoda obsahuje jeden dějový zvrat za druhým je "Devítka" příjemným staromilským zpestřením a návratem k tradiční televizní formě. Problém je, že z devíti hlavních postav je skutečně zajímavá sotva polovina a ani herci nejsou zrovna dvakrát přesvědčiví. Solidní televizní průměr, který narozdíl od jiných sérií ze stáje ABC do všeobecného povědomí zcela určitě nevejde. ()

tomeek 

všetky recenzie používateľa

Tři a půl hvězdy... Zajímavě natočené, trochu mi to připomíná Ztracené (osudy cizích lidí a flashbacky) a prostředím zase Prison Break... ()

Galéria (172)

Reklama

Reklama