Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter strávi noc s Hannou a vyznajú si lásku. Potom pátra po Zachovom vrahovi a chce ho potrestať. Podľa vlasu zistí, že mozgový chirurg je priamy príbuzný doktorky Vogelovej. Tá je v šoku, nemá rodinu. Bola síce vydatá a mala dvoch synov, ale obaja zomreli. Mladšieho Richarda našla na dne bazéna. Myslela si, že to bola nehoda, ale zabil ho starší Daniel. Bol to inteligentný, ale veľmi narušený psychopat. A práve snaha mu pomôcť ju priviedla k tomuto oboru, aj keď syna nikdy nevyliečila. V 14-tich rokoch odišiel do psychiatrickej liečebne v Anglicku, kde zomrel, keď v budove vypukol požiar a sestra ho zamkla v miestnosti. Dexter si myslí, že Daniel svoju smrť len predstieral. Vedel, že mu chýba empatia, čo matku veľmi bolí, a možno práve preto v súčasnosti odníma obetiam kúsky ich mozgu, lebo hľadá, kde je to centrum empatie vlastne uložené... (TV Wau)

(viac)

Recenzie (5)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ne, že by se v deváté epizodě nevyskytly zajímavé momenty, ale v tom je právě tem problém. Byly to jen momenty, jinak mě příběh dílu ničím příliš nezaujal, navíc mě stále víc štve, že je celá osmá řada postavená na nových postavách, které byly navíc dosazeny do děje dost pofiderním způsobem. ()

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Debra by se k policii vrátila. Ale s ohledem na to, že zabila kapitánku policie, kryje bratra sériového vraha, který pracuje na stejném oddělení, bydlí s další sériovou vražedkyní a pátrá po dalším sériovém vrahovi, o kterého už se mezitím postaral Dexter, tak má trochu pochybnosti, zda by byla úplně nejideálnější ochránkyní zákona. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda prináša tie najdôležitejšie zvraty a karty sú viac menej odkryté. Čo mimochodom pre sériu na prelome tretej a štvrtej štvrtiny je v úplne poriadku. Ešte väčšiu radosť ale spôsobujú čiernohumorné momenty. Hanna varí pre Debru a tá si pochvaluje jej kulinárske schopnosti. Chápem, že seriál si Dexterovou citovou zaangažovanosťou rozhneval mnohých fanúšikov, ale cynici sú v skutočnosti oni, pretože Dexterovi skrátka nedoprajú... ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Datum narození v pase Hanny McKay (Yvonne Strahovski) je 30. července 1982. Stejné jako u její herecké představitelky. (mottty)

Reklama

Reklama