Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrazákový vrah unese někoho z Dexterova okolí a vtáhne tak vyšetřovatele do smrtící hry na schovávanou. Doakesovi mezitím začne být Dexterovo podivné chování podezřelé. (HBO Europe)

Recenzie (7)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Drvivá väčšina epizódy rieši osobné vzťahy, najmä tie nevydarené milostné/manželské, ale aj vzťahy detí s otcom. Hľadanie paralel medzi postavami v tomto zmysle nemá chybu. Uťahovanie slučky okolo vraha mi ale pripadalo tak nejak konvečnejšie, než som si myslel, že bude. Každopádne je jasné, že do hry sa opäť dostal obal z mentolky, chyba ohľadom kamerového záberu z chladiarne je ale skôr z kufríka deus ex machina. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na jedenácté epizodě mi vlastně vadil jen jediný moment- Ritin projev k Paulovi ve vězení. Tohle mě dokázalo docela otrávit, naštěstí bylo všechno ostatní natolik kvalitní, že jsem na ten nešťastný okamžik dokázal vcelku rychle zapomenout. Šachová partie mezi LaGuertou a Matthewsem zdárně pokračuje, a to mě hodně baví. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dexter je v tom až po uši lebo osobu jemu najbližšiu unesie Chľadničkový vrah. James mu neverí a snaží sa ho zdiskreditovať. LaGuertová prichádza o svoje teplé miestečko a vracia sa ako detektívka na ulicu. Riita prinesie deti do väzenia aby im Paul vysvetlil za čo sedí. Prevedenie: Všetky dejové linky šlapú na 100%. Dex je vo vytržení a robí chyby. najviac sa mi páčilo ako prevzal iniciatívu v byte Rubyho. Napätie sa dá krájať a aj napriek tomu že som na nohách už 18 hodín tak neodolám a púšťam si finálny diel. len si ešte zbehnem urobiť trojité presíčko. 95% ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama