Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát za sebou nechá mrazákový vrah spoušť, která je i na Dextera příliš a přinutí tak policistu postavit se tváří tvář vlastním démonům z minulosti. Rita si musí najmout právníka, když se její bývalý manžel začne domáhat výhradní péče o jejich děti. (HBO Europe)

Recenzie (6)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sezóna se dostává do stále vyššího tempa, což je ve srovnání s jinými počiny čirou radostí. Překvapivě dobře na mě funguje dokonce i dějová linie s Ritinými obtížemi, přestože postava Rity patří mezi ty seriálové figury, které si fakt nedokážu oblíbit (a český dabing je v tomto případě krajně nešťastný). ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ide sa do (takmer) finále a tvorcovia vedia, ako diváka maximálne napnúť. No presne tak, ako sú schponí dostať do úzkych samotného Dextera. Dostaneme odpoveď, kde skončila všetka tá krv z mŕtvol a je fajn, že upratovačky nemusia chodiť na rozličné miesta, ale vydrhnú podlahy a steny na mieste jednom. Dexterove a Rudyho posedenia pri pive by si možno zaslúžili celý diel ladený ako divadelná hra, stále však nemôžem pochopiť, prečo Dexter pri svojej intuícii nie je schopný vydedukovať, odkiaľ vietor fúka. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Chľadničkový vrah všetku vyčerpanú krv zo štetiek vystriekal v izbe číslo 103. Dexterovi sa pri pohľade na túto izbu vynorili démoni minulosti a spomienka na mamu. Bautista je  na dobrej stope. Prevedenie: Najskôr som si myslel, že Dex dostal orgazmus keď videl toľko krvi ale všetko sa nakoniec vysvetlilo. Tvorcovia divákov napínajú ako tetivu v luku len dúfam, že nepraskne priskoro. Očakávam grandiózne finále. 95% ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama