Reklama

Reklama

Harry Potter a Polovičný princ

  • Česko Harry Potter a Princ dvojí krve (viac)
Trailer 3

Návrat Lorda Voldemorta zapríčiní vo svete kúzelníkov spúšť. Harry (Daniel Radcliffe) má podozrenie, že nebezpečenstvo číha priamo v Bradaviciach, ale Dumbledor (Michael Gambon) sa sústredí na prípravu poslednej bitky, ktorá sa blíži. Potrebuje, aby mu Harry pomohol rozlúsknuť dôležitý kľúč, ktorý vedie k rozuzleniu Voldemortovej obrany. Rozhodujúcu informáciu však pozná iba bývalý profesor Horác Kriklan. Medzitým útočí na študentov ešte úplne iný nepriateľ  – ich tínedžerské hormóny. Harryho dlhodobé priateľstvo s Ginnou Weaslyovou (Bonnie Wright) prerastá v hlbší cit, ale v ceste stojí jej priateľ, Dean Thomas, nehovoriac o jej veľkom bratovi Ronovi (Rupert Grint). Lenže Ron má svojich starostí dosť s romantickými pletkami – Lavender Brownová nešetrí svojou láskou k nemu a Hermiona (Emma Watson) v ústraní žiarli, ale je rozhodnutá neprejaviť svoje city za žiadnu cenu. A k tomu všetkému ešte čokolády napustené nápojom lásky, ktoré skončia v nesprávnych rukách a všetko úplne zmenia. (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (viac)

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

23.07.2012

Světoznámý tvůrce filmové hudby – skladatel Gabriel Yared (Oscar za Anglického pacienta) – čas od času vymění pero a notový papír za klavír a veřejně vystoupí. Letos na podzim budou mít šanci slyšet… (viac)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (viac)

V Hobitíně už je rušno

V Hobitíně už je rušno

21.07.2009

Tak už to vlastně začalo. Přestože studia Warner Bros. a New Line pořád čelí žalobě Tolkienova syna, požadujícího mastná procenta ze zisků filmového Pána prstenů, práce na dvoudílném Hobitovi už jsou… (viac)

Reklama

Reklama