Reklama

Reklama

Jason Bourne, bývalý elitný agent CIA, si postupne skladá čriepky svojho života a postupne odhaľuje, že jeho minulosť skrýva rad temných miest. Teraz už konečne stojí na prahu riešenia vlastnej životnej hádanky – bol zabijakom v službách mocnej skupiny vnútri tajných služieb. Z Moskvy prechádza celou Európou až do marockého Tangeru a napokon do New Yorku. Jason sa opäť musí brániť pred vlastnými ľuďmi, ktorí ho chcú za každú cenu zabiť. V ich čele tentoraz stojí Noah Vosen, výkonný riaditeľ programu Blackbriar, poskytujúceho utajenej zložke CIA rozsiahle nelegálne právomoci. Vosen so svojím tímom je prostredníctvom najmodernejšej techniky unikajúcemu Bourneovi ustavične v pätách a likviduje všetkých „nepohodlných" ľudí v jeho okolí. Bývalý špión má však spojencov vnútri organizácie – pomáhajú mu operátorka Nicky Parsonsová a agentka Pamela Landyová. Bourne nakoniec zistí svoje pravé meno a pochopí, ako ho zmanipulovali, aby sa stal zabijakom v štátnych službách... (TV JOJ)

(viac)

Galéria (101)

Súvisiace novinky

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (viac)

Na Febiofest přijede Daniel Brühl

Na Febiofest přijede Daniel Brühl

19.03.2016

Organizátoři Febiofestu přivítají jednoho z nejvýraznějších mladých evropských herců Daniela Brühla. Jeho dnes už světovou kariéru nastartoval německý snímek Good Bye, Lenin!, zahrál si i v hvězdně… (viac)

Jason Bourne a Tommy Lee Jones

Jason Bourne a Tommy Lee Jones

29.07.2015

Zatímco se stále doufá, že v pátém bourneovském filmu uvidíme Vigga Mortensena (měl by se ucházet o roli hlavního padoucha), špiónský comeback Paula Greengrasse a Matta Damona nabral jinou hereckou… (viac)

Matt Damon se vrátí jako Jason Bourne?

Matt Damon se vrátí jako Jason Bourne?

16.09.2014

Ještě před pár dny se Paul Greengrass (Kapitán Phillips) zajímal o režii nového filmu s Leonardem DiCapriem a Jonahem Hillem (Vlk z Wall Street). Teď to ale vypadá, že ho spíš čeká návrat k… (viac)

Reklama

Reklama