Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tieto dve epizódy priblížia viacero situácií, ktoré sa stali v pozadí hlavného deja anime School Rumble (2004). Vysvetlia, prečo sa Yoshidayama správa ako delikvent, či ako si Yakumo našla svoju novú kamarátku. Tenma sa bude snažiť vylosovať si miesto v lavici vedľa Karasumu. Hlavní hrdinovia spolu pôjdu do kúpeľov s horúcimi prameňmi. Lala začne pracovať v reštaurácii s rýchlym občerstvením.
Nechýba znázornenie predstavy, ako by všetko vyzeralo, keby sa príbeh odohrával v prehistorických dobách. (Hees)

(viac)

Recenzie (4)

Terter 

všetky recenzie používateľa

Tato dvoudílná OVA tvoří jakési přemostění mezi první a druhou sérií a jako taková funguje poměrně dobře. I když jako celek moc nedrží pohromadě a občas to skřípne, najdou se zde hodně světlé momenty (parafrázování Wolf´s Rain, epizodka z pravěku). ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel je dosť prínosom pretože sú v ňom scény pre lepšie pochopenie deja. Síce je rozkúskovaný na viac malých scénok, ale je prínosný. Hlavne sa v ňom ide dosť do hĺbky jednotlivých postáv a tým pádom je ich človek schopný lepšie pochopiť. Lepšie pochopíme chovanie Yakumo, Yoshidayamu a Tenma sa bude pokúšať sedieť vedľa Karasumu (čo je tiež dosť vtipné). Na konci tejto prvej epizódy ako to býva skoro všade musia ísť do kúpeľov, kde sú horúce pramene (tiež veľmi vtipné nakoniec). Prvý diel by sa teda vošiel aj do anime a nemusel by byť v OVA. Druhý diel je ukážka toho aké by bolo anime keby sa jeho dej odohráva v prehistorických dobách. Druhý diel je dostatočne vtipný, ale je pochopiteľné prečo bol zaradený medzi tieto dve OVA. Aj keď v School Rumble je to v podstate jedno lebo aj v hlavnej dejovej línii, alebo inak povedané aj v dvadsiatich šiestich dieloch boli podobné výstrelky. Kto má rád School Rumble tak toto má celkom slušný prínos. (Hodnotenie 3,5) ()

Reklama

Reklama